Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Липня, 2017 р., 16:25
10-12 липня 2017 року в рамках програми DOBRE («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»), яка фінансується USAID і реалізується міжнародним консорціумом, лідером якого є Global Communities, а методологічним партнером зі стратегічного планування являється Фундація Розвитку Місцевої Демократії з Варшави, нас відвідали міжнародні експерти Давід Хоінкіс – Фундація Розвитку Місцевої Демократії, Польща та Олег Карий – Національний університет "Львівська політехніка", Україна. Експерти розпочали діагностику умов місцевого розвитку громади, який є вступом до розробки стратегічного плану розвитку Григорівської сільської ради Присиваської ОТГ на 2017 – 2025 рр.
16 Червня, 2017 р., 08:38
Григорівська ОТГ: посібник, як за власні кошти громада придбала автобус, відремонтували соціальні об’єкти та відкрила тренажерну залу… Новости » Общество
16 Червня, 2017 р., 08:20
Про хід розбудови ОТГ на Херсонщині Червень 12, 2017   Новини міста
04 Травня, 2017 р., 17:34
В березні Присиваська ОТГ приймала участь в конкурсі програми Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність», яка виконується міждународною організацією «Глобал Комьюнітіз». В квітні Григорівська сільська рада Присиваської ОТГ отримала перемогу та розпочинає співпрацю з міждународною організацією «Глобал Комьюнітіз» в програмі DOBRE, яка має на меті підтримати реформу децентралізації через посилення місцевих громад, зміцнення місцевого самоврядування та покращення умов для розвитку місцевих громад. Ця 5-річна програма розроблена таким чином , щоб підвищити спроможність керівництва ОТГ ефективно реагувати на пріоритети громадян завдяки належному управлінню ресурсами, підвищенню якості комунальних послуг, стимулюванню місцевої економіки та посиленню залучення громадян.
04 Травня, 2017 р., 17:20
Присиваська ОТГ приймала участь в конкурсі на отримання технічної допомоги від Проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (USAID), реалізацію якого забезпечує компанія «Кімонікс Інтернешнл» Сполучених Штатів Америки, за фінансової підтримки Агенства США з міждународного розвитку (USAID). В квітні 2017 року наша громада отримала перемогу та розпочинає співпрацю з компанією «Кімонікс Інтернешнл». Проектом заплановано надання допомоги в розробці та реалізації локальних стратегій економічного розвитку в сільському господарстві та проектів з покращення ринкової інфраструктури, нарощування доданої вартості сільськогосподарської продукції, створення робочих місць, підвищення доходів сільського населення та  покращення якості життя в громаді; підвищення потенціалу місцевих органів влади та цільових груп щодо впровадження моделей сільського розвитку на основі лідерства сільських громад.
10 Квітня, 2017 р., 14:38
10 квітня 2017 року в м. Херсон відбулось урочисте вручення губернатором Херсонської ОДА Гордєєвим А.А. шкільних автобусів. Григорівська сільська рада Присиваської ОТГ отримала шкільний автобус "Богдан 22412", який було придбано на умовах співфінансування - 70% державної субвенції та 30% із місцевого бюджету. Це ще один крок до того, аби наші діти мали належні умови для отримання якісної освіти та мали змогу брати участь у спортивних змаганнях, різноманітних олімпіадах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь