Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В рамках програми DOBRE розпочато діагностику умов розвитку громади.

Дата: 14.07.2017 16:25
Кількість переглядів: 1023

Фото без опису10-12 липня 2017 року в рамках програми DOBRE («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»), яка фінансується USAID і реалізується міжнародним консорціумом, лідером якого є Global Communities, а методологічним партнером зі стратегічного планування являється Фундація Розвитку Місцевої Демократії з Варшави, нас відвідали міжнародні експерти Давід Хоінкіс – Фундація Розвитку Місцевої Демократії, Польща та Олег Карий – Національний університет "Львівська політехніка", Україна. Експерти розпочали діагностику умов місцевого розвитку громади, який є вступом до розробки стратегічного плану розвитку Григорівської сільської ради Присиваської ОТГ на 2017 – 2025 рр.

З метою аналізу конкретних сфер функціонування громади (соціальної, економічної, екологічної ) з позиції їх стану, потреб, проблем та можливостей для розвитку, експерти провели індивідуальні зустрічі з сільським головою – Кліщевським Сергієм Олександровичем, його заступником – Ігнатенко Світланою Володимирівною, секретарем ради та виконавчого комітету– Пашковською Ніною Степанівною, старостами сіл громади: Андрієвським Анатолієм Леонідовичем, Загороднюк Світланою Володимирівною та Панкіною Тетяною Іванівною та начальником відділу освіти, культури, молоді, туризму та спорту Шонією Ганною Леонідівною.

Також було проведено серію зустрічей та розмов з директорами шкіл і дитячих садочків, керівниками будинків культури, керівниками закладів охорони здоров’я, директорами комунальних підприємств, службовцями, відповідальними за бюджет, представниками відділів органу місцевого самоврядування, представниками громадських організацій, місцевих підприємців, представниками місцевих парафій та настоятелями церков, місцевими активістами та лідерами.

За результатами проведених зустрічей і розмов експерти розроблять діагностичний звіт та презентують його 16 серпня 2017 року. Дякуємо Давіду Хоінкісу та Олегу Карому за надійну та ефективну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь