Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Вересня, 2017 р., 16:35
31 серпня 2017 року по закінченні конкурсу на заміщення вакантних посад кандидати на посади склали іспит. Всі кандидати, що виявили бажання прийняти участь у конкурсі та були допущені конкурсною комісією до екзамену вдало його склали.
18 Вересня, 2017 р., 17:39
04 вересня 2017 року в селі Григорівка(приміщення Григорівської сільської ради) о 14.00 годині відбулося громадське слухання Присиваської територіальної громади населених пунктів Григорівської сільської ради с.Григорівка, с.Павлівка, с.Нововолодимирівка, с.Строганівка та с.Іванівка щодо проекту містобудівної документації (Детального плану території) «Детальний план території орієнтовною площею 54,0 га для будівництва вітроенергетичних установок Чаплинської вітроенергостанції ТОВ «Віндкрафт Каланчак» на  території Григорівської сільської ради Чаплинського району Херсонської області»
14 Вересня, 2017 р., 17:34
09 вересня 2017 р. реалізовано проект «Створення нової протипожежної бригади в Присиваській об’єднаній територіальній громаді» - придбано пожежний автомобіль ЗИЛ 131 Н вартістю 30 000 Євро, за фінансування Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках програми польської співпраці в цілях розвитку.
14 Серпня, 2017 р., 12:10
03-04 серпня до Присиваської ОТГ завітали Загорулько Анна та Сафронова Наталія – програмні спеціалісти програми DOBRE, з метою здійснення вимірювання індексу спроможності місцевої влади (ІСМВ) в рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Індекс спроможності місцевої влади – це інструмент оцінювання успішності громад, за допомогою якого місцева влада може визначити власні слабкі та сильні сторони, пріоритети для подальшої роботи і технічної допомоги. Процес вимірювання ІСМВ відбувся через аналіз документів ОТГ та інтерв’ю-опитування посадових осіб: сільського голови - Кліщевського Сергія Олександровича, секретаря ради – Пашковську Ніну Степанівнівну, працівників Григорівської сільської ради та депутатів – Шонію Едуарда Борисовича та Островського Анатолія Тимофійовича. В процесі вимірювання ІСМВ працівники апарату ради мали змогу визначити результативність своєї роботи, з’ясувати потреби у допомозі, окреслити сфери для розвитку, порівняти свою громаду з іншими. Багато вже зроблено та ще є над чим працювати, щоб в подальшому оцінити зміни у громаді та ефективність міжнародної технічної допомоги.
20 Липня, 2017 р., 10:48
Конкурсний відбір проектів Громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку» у рамках субконтракту ARDS-S2-02 за проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») оголошує збір пропозицій серед представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проектів, які дозволять сформувати План заходів з реалізації «Економічної стратегії Присиваської об’єднаної територіальної громади».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь