Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вимірювання індексу спроможності місцевої влади (ІСМВ) в рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)

Дата: 14.08.2017 12:10
Кількість переглядів: 1106

03-04 серпня до Присиваської ОТГ завітали Загорулько Анна та Сафронова Наталія – програмні спеціалісти програми DOBRE, з метою здійснення вимірювання індексу спроможності місцевої влади (ІСМВ) в рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Індекс спроможності місцевої влади – це інструмент оцінювання успішності громад, за допомогою якого місцева влада може визначити власні слабкі та сильні сторони, пріоритети для подальшої роботи і технічної допомоги. Процес вимірювання ІСМВ відбувся через аналіз документів ОТГ та інтерв’ю-опитування посадових осіб: сільського голови - Кліщевського Сергія Олександровича, секретаря ради – Пашковську Ніну Степанівнівну, працівників Григорівської сільської ради та депутатів – Шонію Едуарда Борисовича та Островського Анатолія Тимофійовича. В процесі вимірювання ІСМВ працівники апарату ради мали змогу визначити результативність своєї роботи, з’ясувати потреби у допомозі, окреслити сфери для розвитку, порівняти свою громаду з іншими. Багато вже зроблено та ще є над чим працювати, щоб в подальшому оцінити зміни у громаді та ефективність міжнародної технічної допомоги.

 Також 04 серпня Присиваську ОТГ відвідали Оксана Глєбушкіна, директор ГО “Громадський центр “ Нова Генерація”, м. Херсон та Наталья Дорофєєва, координатор проектів, експерт ГО «ГЦ « Нова генерація » для проведення гри «Світ громад». Гра була проведена в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). ГО “Громадський центр “Нова генерація” є регіональним партнером Програма DOBRE в Херсонській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь