Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Податкова інформує

21 Грудня, 2020 р., 14:59
Ексклюзивні коментарі від спеціалістів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі  у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol/.
21 Грудня, 2020 р., 10:18
Легалізація підприємницької діяльності та трудових відносин - один із пріоритетних напрямків діяльності Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Аби всі жителі Чаплинського району були соціально захищеними, а місцевий бюджет не втрачав кошти від прихованих доходів, фахівці Чаплинської ДПІ постійно роз’яснюють та беруть участь у роботі міжвідомчих робочих груп із легалізації найманої праці. У результаті за 11 місяців 2020 року бюджет Чаплинського району додатково отримав майже 670 тис. гривень податків та зборів.
18 Грудня, 2020 р., 16:08
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує платників, що 10.12.2020 набрав чинності Закон України від 04 грудня 2020 року № 1071-ІХ «Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб’єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2» (далі – Закон № 1071).
17 Грудня, 2020 р., 16:14
Шановний платник податків!  Державна податкова служба України проводить загальнонаціональне опитування платників податків щодо ставлення платників до органів ДПС. Допоможіть нам ідентифікувати проблемні питання в роботі органів ДПС, що потребують особливої уваги і втручання з метою їх покращення, а також ті аспекти діяльності, якими Ви навпаки задоволені.
17 Грудня, 2020 р., 16:13
У Чаплинській ДПІ ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадують: сьогодні кожен платник Чаплинського району може отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, подати звітність без особистих візитів до податкової інспекції.
16 Грудня, 2020 р., 16:31
За інформацією спеціалістів управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, на 01.12.2020 підприємства та організації - юридичні особи заборгували бюджетам місцевих громад Херсонщини понад 231 млн гривень податків та зборів.
14 Грудня, 2020 р., 16:22
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу громадян на порядок отримання податкової знижки.
11 Грудня, 2020 р., 14:45
Олексій Любченко: Завдання Міністра фінансів України щодо перевиконання завдань травня-грудня на 10 відсотків виконано Станом на 10.12.2020 до загального фонду державного бюджету платниками податків було сплачено 477,9 млрд гривень.
09 Грудня, 2020 р., 11:24
За інформацією управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, на 01.12.2020 податківці провели 401 фактичну перевірку платників, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі підакцизними групами товарів, реалізації пального та ресторанного господарства. Серед них: 205 підприємців, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, 144 заклади ресторанного господарства, 24 АЗС та АГЗС, 28 об’єктів інших видів діяльності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь