Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Лютого, 2018 р., 11:22
10.02.2018 року на базі Григорівської ЗОШ І – ІІІ ступенів відбувся ІІ тур Чемпіонату ОТГ Чаплинського району з волейболу серед чоловічих команд сезону 2017 – 2018 років. Головним суддею змагань був В.В. Паролов. Участь у змаганнях прийняли команди: «Таврія» с. Магдалинівка, «Старт» с. Іванівка та Строганівка, «Сокіл» с. Григорівка та «Чайка» с. Червона Поляна.
09 Лютого, 2018 р., 12:44
9 лютого 2018 року Сільберстон Вікторія Миколаївна та Олійник Світлана Василівна для учнів  4 класу Строганівської ЗОШ провели бесіду  на тему "Війна в Афганістані". Учні переглянули  відео, презентацію та   фотографії наших земляків, які воювали в Афганістані. Дітки були задоволені. Учні розповідали про своїх рідних , які воювали в Афганістані та на інших війнах. Історія та наше минуле є невід'ємною частиною нашого майбутнього. Треба пам'ятати і знати героїв нашої громади!
05 Лютого, 2018 р., 14:15
 05 лютого 2018 року у Григорівській сільській раді в с.Григорівка відбулася 15 сесія 8 скликання. На засіданні були запрошені депутати та старости сіл, в результаті чого було обрано першого заступника сільського голови Пашковську Ніну Степанівну  та призначено на посаду секретаря сільської ради Славінську Олену Тимофіївну. Новопризначена посадова особа-секретар сільської ради Славінська Олена Тимофіївна склала Присягу посадової особи  місцевого самоврядування.
30 Січня, 2018 р., 13:47
Бій під Крутами — бій, що відбувся 29  січня 1918 року на залізничній станції Крути під селищем Крути та поблизу села Пам’ятне, за 130 кілометрів на північний схід від Києва. Цей бій тривав 5 годин між 4-тисячною більшовицькою армією Михайла Муравйова та 300-ми київськими студентами, що захищали підступи до Києва. У перебігу військових дій бій вирішального значення не мав, та у свідомості багатьох особливого значення набув завдяки героїзму української молоді, яка загинула в нерівному бою біля Крутів. 
24 Січня, 2018 р., 15:07
21- 23 січня 2018 року відбулось суттєве ускладнення погодних умов: снігова хуртовина з поривами північно-східного вітру 15-20 м/с., ожеледь. Два дні комунальне підприємство "Струмок" на чолі з головою Григорівської сільської ради Сергієм Олександровичем Кліщевським боролись з наслідками негоди: очищали вулиці від снігу в селах громади та поза її межами ( від с. Іванівка до с. Новомиколаївка Новотроїцького району). Станом на 24.01.2018 року очищені всі вулиці в громаді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь