Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зараз пріоритетне завдання — вийти на початок переговорів про повноправне членство в ЄС, — Денис Шмигаль

Дата: 02.06.2023 12:11
Кількість переглядів: 51

 

 

Фото без описуЗараз пріоритетне завдання — вийти на початок переговорів про повноправне членство в ЄС, — Денис Шмигаль

Першочергове завдання в концепції філософії української перемоги та глобальності української безпеки — це реалізація Формули миру. Далі — вступ до ЄС та НАТО. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 30 червня.

«Зараз пріоритетне завдання — вийти на початок переговорів про повноправне членство в ЄС. Євроінтеграція — це компас для всіх наших реформ та змін. Маємо чітку дорожню карту цього процесу: селфскринінг законодавства, імплементація європейських директив, інтеграція до європейських ринків, участь у спільних програмах ЄС, виконання рекомендацій Єврокомісії щодо реалізації європейського інструменту підтримки України», — відзначив Прем’єр-міністр.

Денис Шмигаль також наголосив, що безпека України після війни — це не лише вступ до НАТО, це насамперед наша армія та оборонно-промисловий комплекс.

«Україна має стати центром виробництва сучасної зброї в Європі. Ми переходимо на нову структуру в оборонній промисловості. Плануємо спільні проекти з найбільшими світовими оборонними компаніями. Це обов’язково включатиме і локалізацію у виробництві техніки та зброї. Робимо великий акцент на сучасні технологічні рішення та розробки», — зазначив Глава Уряду.

На думку Прем’єр-міністра, ще один пункт, який має величезне значення, — це безпека у повсякденному житті. Безпека на дорогах, у школах, в публічних просторах, безпека у власних домівках. Тут першочергові завдання, за його словами, — це розмінування та будівництво укриттів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь