Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА/АБО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ.

Дата: 10.11.2023 09:24
Кількість переглядів: 123

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА/АБО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Назва предмета закупівлі

Автомобіль Код за ДК 021:2015: 34110000-1 Легкові автомобілі

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

900 000,00 грн. - розмір призначення, визначений відповідно до фактичної потреби.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

Обсяги визначено відповідно до потреби. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Визначається з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Уповноваженого органу від 18.02.2020 № 275 та обрахована відповідно до середньо ринкового рівня цін

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

ПРИСИВАСЬКА СІЛЬСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

КАХОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

Від 10 листопада 2023 року                 

№ 135

 

 

 

 

Про надання дозволу

на придбання службового автомобіля

 

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 848 від 04.06.2003 року «Про впорядкування використання легкових автомобілів бюджетними установами та організаціями», до п. 3 Указу Президента України від 14.12.2022 року № 865/2022 «Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Херсонській області»,  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтею 15 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”:

 

  

1. Надати згоду на придбання легкового автомобіля для службового користування орієнтованою вартістю до 900 000,00 гривень  для забезпечення виконання функцій сільської ради  територіальної громади та виконавчого комітету, відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі»  за рахунок власних коштів сільського бюджету Присиваської  сільської ради  та/або коштів з інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

2. Уповноваженій особі з публічних закупівель Жукевич В.О. провести закупівлю службового автомобіля відповідно до норм Закону України «Про публічні закупівлі» зі змінами, ПКМУ від 12.10.2022р. № 1178 «Про затвердження особливостей  здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Закону України «Про публічні закупівлі», на період дії правового воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

3. Доручити начальнику Присиваської сільської військової адміністрації Пелешок О.С. від імені Присиваської  сільської ради:

  підписати договір купівлі – продажу автомобіля;

  зареєструвати автомобіль згідно чинного законодавства.

            4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою

 

Начальник сільської

військової адміністрації                                                       Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь