Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В громаді відбувся тренінг для існуючих та потенційних підприємців

Дата: 10.02.2022 15:39
Кількість переглядів: 2798

Фото без опису

08-10.02.2022 року в актовій залі Присиваської сільської ради пройшов триденний тренінг для діючих, потенційних підприємців та представників ОМС. Захід вели представники Агенціїї регіонального розвитку «Таврійське об’єднання територіальних громад» Павло Ярмій та Вікторія Кулакова. Тренінг проведений в рамках проєкту створення Мобільного центру підтримки підприємництва Каховського району, метою якого є налагодження діалогу Громада-Бізнес-Влада і створення умов для швидкого і сталого розвитку підприємництва у громадах, а також розробка Дорожньої карти економічного розвитку Каховського району.

На захід були запрошені підприємці Присиваської ТГ, власники «зелених садиб», голови місцевих громадських організацій, активні жителі, які бажають відкрити власну справу та представники ОМС. Три дні були насиченими та корисними для всіх присутніх. Разом з тренерами досліджували існуючі проблеми в сфері бізнесу, визначали основні напрямки розвитку підприємництва в громаді, генерували проєктні ідеї та планували майбутню діяльність. Учасники тренінгу вивчали, що таке бізнес-план та як його складати, що таке фінансовий план та для чого він потрібний, як знайти гранти та залучити інвестиції для відкриття власної справи.

Після закінчення триденного тренінгу учасники та учасниці вже мають певні напрацювання, які можуть використовувати при плануванні бізнесу в майбутньому.

 

Проект Мобільний Центр підтримки підприємництва реалізовае АРР ТОТГ  в рамках проєкту «Громадськість за демократизацію» який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights_en). 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь