Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комісійна перевірка температурного режиму в закладах загальної середньої освіти

Дата: 28.01.2022 13:04
Кількість переглядів: 648

Фото без опису

26 січня 2022 року відбулася комісійна перевірка температурного режиму в закладах загальної середньої освіти. До складу комісії були залучені директори закладів загальної середньої освіти, завідуючі господарством, депутати сільської ради, працівники сільської ради, старости сіл. Комісією було проведено перевірку усіх шкіл громади щодо дотримання температурного режиму відповідно до чинного Санітарного регламенту, перевірено складські приміщення, у яких зберігається тверде паливо, котельні, відвідано навчальні кабінети закладів освіти та харчоблоки.

Також представники комісії провели обговорення з кочегарами та завідуючими господарством закладів загальної середньої освіти з приводу зберігання твердого палива та експлуатації тепломереж.

Було виявлено, що у більшості закладів дотримується температурний режим та тверде паливо посортоване відповідно до типу та термінів доставки. Тверде паливо було придбане у жовтні 2021 року та доставлено у заклади загальної середньої освіти з ідентичними якісними показниками. Ситуація з недотриманням температурного режиму виникла у Григорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Комісією зафіксовано, що середня температура у класних кімнатах школи не відповідає нормам чинного Санітарного регламенту. Однією з причин цієї невідповідності є факт неправильного сортування та розміщення твердого палива у складському приміщенні. Це призвело до змішування вугілля з залишками попередніх років, що суттєво знизило коефіцієнт корисної дії при його згоранні та призвело до зниження середніх показників температури повітря у приміщеннях закладу освіти. Висновки комісії зафіксовані у відповідному протоколі.

Наразі директор Григорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів надає пояснення з приводу ситуації, яка склалась, та надає пропозиції щодо врегулювання виявленого порушення про недотримання температурного режиму в закладі освіти.

 

 

Статтю підготував начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Присиваської сільської ради Євгеній Корнієнко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь