Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч ініціаторів молодіжної ради

Дата: 20.01.2022 16:35
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

Відбулася зустріч ініціативної групи із створення молодіжної ради Присиваської територіальної громади. Присутніми були члени ініціативної групи та молоді люди, які проходили опитування, що проводилося з метою визначення потреб молоді та пріоритетних напрямків розвитку молодіжної сфери в нашій громаді, виявили бажання долучитися та залишили свої контактні дані. Завітали на засідання і експерти Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень Володимир Молчанов та Артем Чайковський.

Володимир Володимирович розповів, що участь у діяльності Молодіжної ради може бути гарним початком для адвокації своїх прав та потреб. Артем Григорович презентував слухачам перші кроки, які потрібно зробити ініціаторам для створення ради та її успішного функціонування. Звісно, першим кроком має бути проведення установчих зборів, на яких буде сформовано кількісний склад ради та обрано керівника. Важливим етапом є планування річної діяльності та звітування за неї перед цільовою аудиторією. Експерти черговий раз наголосили, що молодь – це рушійна сила громади, інноваційні рішення та розвиток.

Отримали і домашнє завдання: визначити три проблеми, які їх турбують найбільше, чого їм та друзям не вистачає в громаді для повноцінного розвитку, а також вивчити Положення про молодіжну раду і записати пропозиції, якщо такі виникнуть. Наприкінці зустрічі присутні домовилася зустрітися 26 січня о 9.00 в актовій залі сільської ради для проведення установчих зборів, на які запрошують доєднатися всіх бажаючих.

Далі буде…

Присиваський сільський голова

Сергій Олександрович Кліщевський



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь