Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект «Будівництво вуличного освітлення з використанням альтернативного джерела енергії» реалізовано повністю!

Дата: 18.01.2022 16:55
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

Підбиваємо підсумки реалізації проєкту «Будівництво вуличного освітлення з використанням альтернативного джерела енергії» в с.Григорівка.

В серпні минулого року Громадська організація «МАЙБУТНЄ ГРИГОРІВКИ» подала проектну ідею на розгляд комісії конкурсу проєктів «Посилення соціальної згуртованості та громадської безпеки у цільових громадах приазовського регіону Херсонської області» Програми розвитку ООН, що адмініструє ІСАР Єднання. Згодом було повідомлено про відбір та отримання фінансування на виконання заходів проєкту. На момент підписання угоди бюджет складав 3444 дол. (у валюті грантонадавача).

За умовами грантонадавача закупівельні процедури на суму понад 3000$ мають відбуватися шляхом відкритого тендеру. Тож про початок прийому документів було оголошено 07.10.2021 року на сайтах www.gurt.org.ua; www.prostir.ua. Прийом тендерних пропозицій відбувався до 31.10.2021 р. Було отримано 3 пропозиції. За умовами грантонадавача учасники мають бути не платниками ПДВ, а переможцем стає той, хто запропонував найнижчу ціну.

В листопаді відбулося онлайн засідання тендерного комітету громадської організації «МАЙБУТНЄ ГРИГОРІВКИ» та координатора від ІСАР Єднання. Було відкрито та перевірено на відповідність пакети документів та обрано переможця. За підсумками відкритого тендеру вдалося зекономити близько 13 тисяч грн, адже із ринкової ціни в 4700 грн за 1 світильник, переможець запропонував 3998 грн. Таким чином не закупівлю 20 світильників було витрачено 79960 грн, замість ринкових 94021 грн. Зекономлені кошти були направлені на придбання світлофора Т7.3-АТ з вбудованим світильником, який використовується для оснащення пішохідного переходу.

Ще в грудні КП «Струмок» встановило 20 світильників на сонячних панелях на проспекті Новікова в с.Григорівка. Нещодавно і світлофор встановлено на перехресті вулиці Пушкіна і проспекту Новікова, адже це одне із найбільш небезпечних перехресть .

Дякуємо всім причетним до написання, адміністрування та реалізації проєкту.

 

 

Присиваський сільський голова

Сергій Олександрович Кліщевський



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь