Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій територій - зробимо свою громаду чистою!

Дата: 10.01.2022 09:02
Кількість переглядів: 1023

Фото без опису

Європейська якість життя – це не тільки розвинута освітня та медична інфраструктура, високі доходи громадян та  їх безпека, це і охайна, прибрана, приваблива територія населених пунктів, які входять до складу громади.

Присиваська сільська рада схвалила «Правила благоустрою» - документ, що з метою створення сприятливих для життєдіяльності умов закріплює комплекс норм і правил, обов’язкових до виконання усіма жителями та суб’єктами господарської діяльності у населених пунктах  громади і поза ними. Головна мета – окреслити конкретні і зрозумілі межі відповідальності кожного господаря, підприємця і жителя громади за свою територію. Для контролю виконання цих вимог в Присиваській ТГ у відділі архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства наявна посада інспектора з благоустрою. Головне завдання інспектора з благоустрою – ведення діалогу з жителями для інформування про положення Правил благоустрою, обов’язок їх дотримання та контроль за виконанням правил благоустрою.

Одночасно, вже не один рік,  комунальне підприємство «Струмок» розпочало розміщення на території Присиваської громади контейнерів для роздільного збирання твердих побутових відходів, з яких сміття вивозиться централізовано щомісяця. Отже, порушники, які залишатимуть сміття у непристосованих до цього місцях, каратимуться суворо, одразу і великими штрафами.

Підприємці зобов’язані тримати у порядку прилеглу територію і зелену зону. Власники індивідуальних житлових будинків мають забезпечити порядок і чистоту на території від дому до дороги. Справжні господарі, які звикли хазяйнувати на своїй землі, такий підхід схвалюють і підтримують.

Після утворення територіальної громади люди відчули свою причетність до всього, що робиться  у громаді і свідомо об’єднуються для спільних дій заради розвитку громади.

Дотримання «Правил благоустрою» забезпечить Вас від неприємних ситуацій та непередбачених витрат, тож просимо мешканців громади  дотримуватися вимог чинного законодавства.

 Пам'ятайте, благоустрій дозволить суттєво поліпшити зовнішній вигляд  кожного села і територіальної громади в цілому.

 

Підготувала статтю Інспектор з екології,

благоустрою та земельних відносин

Альона Подаревська

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь