Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 24.12.2021 09:55
Кількість переглядів: 2955

Фото без опису

22 грудня  2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Присиваської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Сергія Олександровича КЛІЩЕВСЬКОГО. До порядку денного було включено 8 питань, які були обговорені членами виконкому та фахівцями сільської ради.

На засіданні були схвалені проєкт бюджету та Програма  економічного,   соціального та культурного розвитку Присиваської сільської територіальної  громади на 2022 рік, які будуть винесені на розгляд та затвердження чергової сесії сільської ради.  Особливу увагу було приділено питанню реформування закладів освіти в громаді, як розбудову безпечного і здорового освітнього середовища.

Серед питань, розглянутих виконавчим комітетом, були питання, що стосуються неповнолітніх. Згідно рішення виконкому встановлена опіка    над дітьми, позбавленими  батьківського  піклування; затверджено     координаційну   раду   з питань   запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статті, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та протидії торгівлі людьми.

Згідно чинного законодавства  затверджено    інформаційні  і     технологічні      картки    адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг Присиваської сільської ради;

 У ході роботи члени виконкому також розглянули та схвалили  план роботи   виконавчого комітету Присиваської сільської ради на 2022 рік; проєкт     фінансового     плану комунального   підприємства  «Струмок» на 2022 рік та надали дозвіл на розміщення зовнішньої реклами: інформаційних  стендів ТОВ «СИВАШЕНЕРГОПРОМ».

Обговоривши всі питання порядку денного, члени виконавчого комітету прийняли відповідні рішення. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь