Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Долучайтеся до участі в інформаційній кампанії “Місяць цифрової грамотності”

Дата: 26.11.2021 09:35
Кількість переглядів: 668

Наразі проходить масштабна інформаційна кампанія “Місяць цифрової грамотності”, яка триватиме з 01 по 30 листопада 2021 року.

В рамках інформаційної кампанії пропонуємо долучитися до проходження навчань на платформі Дія. Цифрова освіта. Для ознайомлення з платформою Дія. Цифрова освіта переходьте за посиланнями https://osvita.diia.gov.ua/ (для всього населення) та Всеукраїнська Школа Онлайн - https://lms.e-school.net.ua/ (для вчителів та школярів) та реєструйтеся на платформах.

Переглядайте рекомендовані освітні серіали:

  • «Основи кібергігієни» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/cvber-hygiene) - курс, покликаний допомогти засвоїти базові принципи кібергігієни та типові алгоритми дій у разі виявлення ознак інформаційних атак.
  • «Кіберняні» (https://osvita?diia?gov?ua/courses/cvbemannv). який допоможе дізнатись, як мінімізувати ризики втрати вашої приватної, чутливої інформації. Як попередити кібератаку або кібершахрайство та як швидко відновитися після них, у випадку якщо вони все ж таки сталися.
  • «Обережно! Кібершахраї», що навчить, як захиститись від кібершахрайства з сім-картою (https:// osvita. diia. gov.ua/courses/attention-cyber-fraudsters)
  • Серіал для батьків «Безпека дітей в інтернеті», який допоможе дізнатись, як уберегти дітей онлайн від шкідливих матеріалів, кібербулінгу, суїцидальних Інтернет-спілок, сексуального насильства (https://osvita.diia.gov.ua/courses/serial-dlva-batkiv-onlavn-bezpekaditev)
  • «Електронний підпис» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-signature), що навчить використовувати всі можливості та отримувати дедалі більше послуг зі свого смартфона чи комп’ютера за допомогою електронного підпису.
  • «Як громаді стати цифровою» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital- communities), призначений для держслужбовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування, яким не байдужий розвиток ІТ у своїй громаді. Слухачі отримають покрокові інструкції та рекомендації, як побудувати присутність громади в мережі та налагодити робочі процеси онлайн.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь