Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбудеться засідання сесії Присиваської сільської ради!

Дата: 25.11.2021 11:49
Кількість переглядів: 726

Фото без опису

30 листопада 2021 року о 10:00 годині в адміністративній будівлі Присиваської сільської ради в с.Григорівка відбудеться засідання чергової сесії  Присиваської  сільської  ради  VІІІ скликання  з  Порядком   денним:

1. Про   виконання  бюджету  Присиваської сільської  ради  за  9 місяців 2021 року. Доповідає: головний бухгалтер Островська Л.А.

2. Про виконання «Програми економічного, соціального та культурного розвитку Присиваської сільської територіальної громади на 2021 рік» за 9 місяців 2021 року. Доповідає: спеціаліст з питань розвитку територій та інвестицій Затуливітер А.Ю.

3. Про розгляд  прогнозу бюджету Присиваської сільської територіальної громади на 2022 – 2024 роки. Доповідає: начальник фінансового відділу Кошева Л.В.

4.Про внесення змін та доповнень до рішення ІІІ сесії сільської ради VІІІ скликання від 24.12.2020 року № 88 «Про бюджет Присиваської сільської територіальної громади на  2021 рік».

5. Про внесення змін до місцевих програм Присиваської сільської ради на 2021 рік.

6. Про затвердження звіту про оцінку вартості комунального майна та впорядкування орендних відносин майна комунальної власності Присиваської сільської ради. Доповідає: головний бухгалтер Островська Л.А.

7. Про     прийняття   до   комунальної власності    та      взяття   на   баланс Присиваської сільської ради окремого індивідуально визначеного майна об’єктів спільної власності територіальних  громад Каховського району.

8. Про   внесення змін до рішення від 05березня 2021 року № 106 «Про затвердження переліку об’єктів  майна комунальної власності, які підлягають передачі в оренду та включення їх до Переліку першого  типу, щодо яких прийнято рішення  про передачу в оренду на аукціоні  та Переліку другого типу, щодо  яких прийнято рішення про передачу  в оренду без проведення аукціону».

9. Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства

Положення про відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Присиваської сільської ради.  Доповідає: начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корнієнко Є.М.

10.Про внесення змін та доповнень до рішення XL сесії VII скликання Присиваської сільської ради від 14 квітня 2020 року № 712 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Григорівської сільської ради Присиваської сільської об’єднаної територіальної громади». Доповідає: начальник відділу з питань організації діяльності ЦНАП.

11. Про Програму захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання на 2021 — 2024 роки. Доповідає: начальник служби у справах дітей Сурдул Ю.В.

12. Про внесення змін до складу виконавчого комітету.  Доповідає: керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Ющук Н.В.

13. Про затвердження Положення про виконавчий комітет Присиваської сільської ради.

14. Про укладання Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між Присиваською сільською радою та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» щодо впровадження Єдиної платформи місцевої електронної демократії «e-DEM», конструктора сайтів та чат-боту «СВОЇ» Присиваської сільської територіальної громади.  Доповідає: спеціаліст з питань розвитку територій та інвестицій Затуливітер А.Ю.

15. Про ініціювання створення  АСОЦІАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНО ТА ТУРИСТИЧНО ПРИВАБЛИВИХ ГРОМАД «СОЛЯНА ДОРОГА»

16. Про утворення Молодіжної ради при Присиваській сільській раді.

17. Про затвердження Програми розвитку культури і туризму у Присиваській територіальній громаді на 2022-2025 роки. Доповідає: начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корнієнко Є.М.

18. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости. Доповідає: секретар сільської ради Славінська О.Т.

19. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів та плану-графіку здійснення відстеження результативності діючих регуляторних актів на 2021 рік.

20.  Про надання дозволу ( згоди) на відновлення меж земельної ділянки.

21. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою  та технічних документацій земельних ділянок. Доповідає: начальник відділу архітектури, земельних відносин та ЖКГ.

22. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості).

23. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

24. Про затвердження документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

26. Про затвердження проєкту землеустрою та передачі земельних ділянок в оренду АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО».

27. Про прийняття земельних ділянок у комунальну власність.

28. Про внесення змін до рішення від 28.05.2020 року № 755 «Про передачу комунального майна у власність».

29. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою

щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості).ПП «БГИЗГИ СИВАША».

30. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ВІНДКРАФТ КАЛАНЧАК».

31. Про передачу земельної ділянки в оренду.

32. Про розробку комплексного плану просторового розвитку території Присиваської сільської ради.

33. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО».

34. Про затвердження проекту із землеустрою та надання земельної ділянки у власність.

35. Про відмову у надані дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок.

37. Про внесення змін до договору оренди землі № б/н від 30.05.2011 року, укладеного з ТОВ “Сивашенергопром”.

38. Про внесення змін до рішення сільської ради від 27 серпня 2020 року № 816 “ Про затвердження документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність”.

39. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність.

40. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для продажу земельної ділянки.

41. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обгрунтування сівозмін та впорядкування угідь земельних ділянок.

42. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). ФГ “Хлібороб 1980”.

43. Про внесення змін до рішення сільської ради від 13 липня 2021 року № 219 “Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки”.

44. Про надання дозволу на розробку технічної  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

45. Про проведення повторних земельних торгів в ЕТС Прозорро. Продажі з набуття права оренди на земельні ділянки.

46. Про поновлення дії договору оренди землі. (Укртелеком).

47. Про внесення змін до рішення  ІV сесії VІІІ скликання від 05.03.2021 року № 119 “Про внесення змін до договору оренди землі ФГ “Шостак”.

48. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки. (Романенко Р.В.)

49. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості. (Зімін В.В.).

50. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки. (Крисько І.А.).

51. Про внесення змін до рішення № 223 від 13 липня 2021 року «Про затвердження звіту про оцінку внутрішньогосподарської меліоративної системи» . Доповідає: в.о. директора КП “Струмок”.

52. Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства Статуту комунального підприємства “Струмок”.

53. Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства Статутів дошкільних навчальних закладів Присиваської сільської ради. Доповідає: начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корнієнко Є.М.

54. Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства Статутів загальноосвітніх навчальних закладів Присиваської сільської ради.

55. Про надання Присиваському сільському голові Кліщевському С.О. відпустки та виплати матеріальної допомоги. Доповідає: секретар сільської ради Славінська О.Т.

56.  Інші.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь