Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведені заходи до Дня Гідності та Свободи в закладах загальної середньої освіти

Дата: 23.11.2021 10:06
Кількість переглядів: 911

Фото без опису

З метою гідного вшанування мужності учасників подій, які відстоювали права людини, європейське майбутнє України, ідеали свободи та справедливості, в закладах загальної середньої освіти проведено багато виховних заходів, які проходили під гаслом «Вільні творити майбутнє».

В Григорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів класними керівниками проведено виховні години та організовано перегляд відеофільму «Небесна Сотня – Герої не вмирають!» для учнів 5 – 11 класів. Бібліотекарем Рогальською О.С. організовано виставку інформаційно-просвітницької літератури «Пам’ятаємо подвиг Героїв Небесної Сотні». Вчитель історії Салаш В.П. провела в 11 класі урок-дослідження з історії України «Революція гідності. Згадати головне». Учні 6 класу разом з педагогом-організатором Шипкою Л.Г. створили мистецьку інсталяцію «Я люблю Україну», тим самим підтримавши європейський вибір своєї країни. Учні 8-11 класів створили збірку поетичних рядків «Україна – територія Гідності та Свободи».

У Павлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів учитель історії Білецький В.О. провів для учнів 9-11 класів тематичний урок «Події, які змінили світ». Бібліотекарем Гнатовською О.А. підготовлено виставку фотоматеріалів та літератури «День Гідності та Свободи».

В шкільній бібліотеці Строганівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Кагадій В.П. організувала тематичну виставку матеріалів «День Гідності та Свободи». Вчитель історії Гриценко Л.П. для здобувачів освіти 5-11 класів в групі «Строганівська ЗОШ» Facеbook презентувала історичну інформаційну листівку «21 листопада – День Гідності та Свободи». Для здобувачів освіти 10-11 класів педагог-організатор Кобилинська М.М. провела літературно-музичну композицію «Осінь, що нас змінила», під час якого учні переглянули презентацію історичних подій та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

В Іванівській ЗОШ І-ІІ ступенів класні керівники з учнями 2-4 класів провели єдиний урок «День гідності і свободи». Дев’ятикласниці Городиська Ксенія та Павловська Христина  підготували та провели презентацію з обговоренням «День, який змінив усе» для учнів 5-9 класів.

 

 

Статтю підготувала

інспектор з питань освіти Оксана Мельник

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь