Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співробітництво заради розвитку: громади Херсонщини ініціюють створення Асоціації інвестиційно та туристично привабливих громад Херсонщини "Соляна дорога".

Дата: 18.11.2021 15:31
Кількість переглядів: 430

Фото без опису

Херсонська область унікальна своїми природніми багатствами і є раєм для туристів. У нас тут є все: культурно-історичні памятки, два моря, унікальний заповідник Асканія Нова, найбільша в Європі пустеля Олешківські піски, найбільший острів в Україні Джарилгач, Станіславські гори, ріки, озера, ну і звичайно неймовірні Рожеві озера затоки Сиваш.

Херсонщина має значні можливості розвитку курортної галузі і масового відпочинку, майже кожна громада регіону має туристичні об’єкти. Але досягти сталого розвитку туристичної сфери можливо лише при об’єднанні зусиль всіх зацікавлених сторін шляхом об’єднання в кластери та асоціації. Такі форми об’єднань розкривають можливості регіону як привабливої туристичної дестинації, що забезпечує залучення інвестицій, підвищення сервісу та якості надання туристичних послуг. При об’єднанні в кластери та асоціації створюються нові унікальні можливості для всіх учасників: представників малого, середнього та великого бізнесу; самозайнятих осіб (власники «зелених» садиб, майстри прикладного мистецтва, художники, виробники локальних крафтових продуктів, тощо) та місцевої влади через додаткові надходження до бюджету.

З метою розвитку туристичної сфери, громади Херсонщини ініціюють створення Асоціації інвестиційно та туристично привабливих громад «Соляна дорога», що організовується за ініціативи АРР Таврійського об'єднання територіальних громад. Вчора потенційні учасники Асоціації здійснили поїздку по лівобережній частині туристичного кластеру «Соляна дорога» за маршрутом: м. Нова Каховка , м.Каховка, м.Таврійськ, с.Марянівка, с.Тавричанка, с. Григорівка, с.Іванівка, смт. Чаплинка, с. Чорнянка, під час якої ознайомились з можливостями громад та їх туристичними, історичними, гастрономічними та інфраструктурними об’єктами. Тож, готуємось до туристичного сезону 2022 року )



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь