Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Іванівці облаштували громадський простір

Дата: 12.11.2021 09:44
Кількість переглядів: 479

Фото без опису

11 листопада в село Іванівка доставлені меблі та обладнання для облаштування громадського простору «Місце змін», а саме 8 столів, 35 стільців та фліпчарт. Також раніше в приміщенні були встановлені вертикальні жалюзі.

Навесні 2021 року Присиваська територіальна громада стала учасником проєкту "Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін" в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. В оголошеному в рамках проєкту конкурсі «Посилення соціальної згуртованості та громадської безпеки у цільових громадах приазовського регіону Херсонської області» прийняли участь три громадські організації громади та всі отримали перемогу. Серед них і ГО «ЗАТИШОК-СТРОГАНІВКА» з проєктом «Громадський простір «МІСЦЕ ЗМІН».

В ході засідання робочої групи громадської безпеки та соціальної згуртованості був запропонований проєкт по створенню громадського простору в с.Іванівка. На території цього населеного пункту відсутні будь-які подібні платформи для спілкування та згуртування людей. Ідея була підтримана.

Спеціалісткою з питань розвитку територій та інвестицій  Присиваської сільської ради спільно з головою ГО «ЗАТИШОК-СТРОГАНІВКА» був розроблений проєкт «Громадський простір «МІСЦЕ ЗМІН», мета якого - створення платформи для згуртування населення – громадського простору в с.Іванівка, місця для спілкування, генерації нових ідей та втілення їх в реальність. В рамках проєкту закупили необхідні меблі для облаштування просторого приміщення, де вже зроблений сучасний ремонт. Таким чином буде створений креативний простір, який місцеві жителі, активісти, молодь та інші бажаючі зможуть використовувати в рамках громадської діяльності, організації навчальних заходів, неформального спілкування тощо.

За грантові кошти в сумі 78 310 грн. закупили жалюзі, 8 столів, 32 стільці та фліпчарт. За кошти спонсорів в сумі 2 550 грн. придбали ще 3 стільці. Наразі працівники Іванівського старостинського округу долучилися до збірки меблів. А найближчим часом громадський простір буде відкритий для заходів!

Дякуємо всім, хто долучився до реалізації такого важливого для мешканців Присиваської ТГ проєкту, який сприятиме покращенню соціальної згуртованості місцевих жителів. Приємно усвідомлювати, що Ви не байдужі до розвитку нашої громади. Також вдячні Програмі розвитку ООН та Ініціативному центру сприяння активності та розвитку громадського почину «ЄДНАННЯ» за надану можливість бути учасниками даного проєкту та працювати з досвідченими експертами для поліпшення умов життя в Присиваській ТГ.

 

Статтю підготувала спеціаліст з питань розвитку

територій та інвестицій Анастасія Затуливітер



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь