Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах дошкільної освіти

Дата: 07.10.2021 14:55
Кількість переглядів: 1897

Фото без опису

В закладах дошкільної освіти з 27 вересня по 1 жовтня 2021 року проведено Тиждень безпеки дорожнього руху, під час якого вихователі знайомили малюків із правилами поведінки на дорогах, у громадському транспорті, виховували дбайливе ставлення до свого здоров’я і життя.

Упродовж тижня діти продовжили знайомство з дорожніми знаками, з правилами користування пішохідним переходом, розміткою на дорогах, розглядали ситуації, які можуть виникнути на дорогах і тротуарах.

Так, у Григорівському ДНЗ «Дзвіночок» з дітьми проведено ряд тематичних занять з художньої діяльності, організовано проведення сюжетно-рольових ігор, під час яких вихованці засвоїли знання про необхідність бути уважним на дорозі, адже дорога - не місце для ігор та забав.

У Павлівському ДНЗ «Малятко» також проведено багато різних заходів. Протягом тижня проведено тематичні заняття, під час яких діти вивчали правила поведінки у громадському транспорті, проведено рухливі ігри, організовано перегляд відео «Дорожні знаки», проведено практичне заняття «Пішохідний перехід», організовано екскурсію до пішохідного переходу. Під час занять діти переглянути тематичні мультфільми, малювали сюжетні малюнки, грали в ігри, розгадували загадки, знайомилися з тематичною літературою, що дало змогу вихованцям закріпити правила поведінки на дорозі.

Вихованці Строганівського ДНЗ «Сонечко» також протягом тижня ознайомилися із дорожніми знаками під час проведення тематичних занять,  з правилами поведінки на дорозі. Також діти грали в дидактичні ігри, під час яких діти закріпили знання про значення світлофора.

В Іванівському ДНЗ «Веселка» з вихованцями під час тижня проведено бесіди, заняття з аплікації та ліплення, дидактичні ігри та організовано перегляд  розвиваючого мультфільму «Дорожні знаки». Під час прогулянок проведено спостереження за пішохідним переходом. Діти розширили свої знання про правила дорожнього руху, закріпили і актуалізували знання про види транспорту, про роботу світлофорів.

Тиждень безпеки дорожнього руху в дитячих садочках був насичений яскравими, веселими та цікавими заходами, під час яких в ігровій формі вихованці отримали нові знання з питань правил дорожнього руху, вчилися бути відповідальними, уважними та спостережливими на дорозі, навчалися дбайливо ставитися до свого здоров’я та життя.

 

Статтю підготувала

інспектор з питань освіти Оксана Мельник



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь