Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 04.10.2021 10:13
Кількість переглядів: 2639

Фото без опису

З метою гідного вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України в закладах загальної середньої освіти та в Будинках культури Присиваської сільської ради протягом серпня-вересня 2021 року було проведено багато відповідних тематичних заходів.

29 серпня, в День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, на будівлях закладів освіти і культури було приспущено Державний Прапор України та проведено хвилину мовчання, в сільських Будинках культури проведено мітинг-реквієм, тематичні виставки, а також організовано перегляд фільму «Іловайськ 2014. Батальйон Донбас».

Протягом вересня учні старших класів шкіл громади переглянули відповідні документальні фільми, відеохроніки та презентаційні матеріали. У шкільних бібліотеках оформлено тематичні виставки літератури та фотоматеріалів: «Слід пам’ятати вічно. Загиблим героям-захисникам присвячується…», «Ми будемо завжди пам’ятати», «Пам’ятаємо Героїв Іловайської битви». Також у школах було проведено уроки пам’яті «Герої не вмирають», бібліотечні уроки «Вічна пам'ять героям!», усний журнал з переглядом відеоматеріалів «Герої не вмирають», круглий стіл «Героям слава! Пам’ятаємо загиблих, шануємо живих». В Павлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено виховний захід з патріотичного виховання «Живі, поки пам’ятаємо!». В Строганівській ЗОШ І-ІІІ ступенів учні відвідали екскурсію в краєзнавчому музеї школи, а в Григорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено патріотичний забіг з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів-захисників «Шаную воїнів, біжу за героїв України», в якому взяли участь учні 5–11 класів, учителі та працівники школи.

Здобувачі освіти, працівники закладів освіти, культури та небайдужі жителі громади гідно вшанували захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 

Статтю підготувала інспектор з питань освіти

Оксана Мельник

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь