Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРИСИВАСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦІ ТЕРЕШКОВОЇ  В С.ПАВЛІВКА (ПОВТОРНО).

Дата: 17.09.2021 11:15
Кількість переглядів: 1211

Фото без опису

1) Присиваська сільська рада оголошує проведення повторних громадських слухань щодо перейменування вулиці Терешкової в с.Павлівка Присиваської сільської територіальної громади.

2)Предмет громадських слухань:

У відповідності до Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки” вулиця Терешкової, що знаходиться в селі Павлівка підпадає під дію цього Закону. Пропонуємо взяти участь у обговоренні даного питання і висловити свою думку щодо нової назви вулиці.

Обґрунтування. Валентина Терешкова обіймала керівні посади в комуністичній партії та вищих органах влади та управлінні в СРСР (член ЦК КПРС у 1971-1990 роках, депутат Верховної Ради СРСР 7-11-го скликань, народний депутат СРСР у 1989-1991 роках). У 2014 році Валентина Терешкова, як депутат Держдуми РФ, проголосувала за анексію Криму та активно підтримувала подальшу війну з Україною.

3) Місце проведення – площа біля Павлівського Будинку культури за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Павлівка, вулиця Миру ,6. Заходи проходитимуть із дотриманням карантинних обмежень та на відкритому просторі з дотриманням безпечної дистанції.

4) Дата та час проведення – 19 жовтня 2021 року о 14:00 (початок реєстрації учасників в 13:30). На громадські слухання запрошуються депутати Присиваської сільської ради, члени виконавчого комітету Присиваської сільської ради, жителі села Павлівка та інші зацікавлені особи.

Пропозиції та зауваження приймаються з 16 вересня по 13 жовтня 2021 року у письмовій формі за адресою: с. Григорівка, вул. Пушкіна, 20 або на електрону адресу gr-rada@chapl.gov.ua із зазначенням прізвища, ім’я, по-батькові та адреси реєстрації особи, яка їх подає; для юридичних осіб - із значенням найменування та їх місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

5) Інформація про посадову особу органу місцевого самоврядування, відповідальну за організацію розгляду пропозицій:

Зозулінська Таміла Володимирівна, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

 

Присиваський сільський голова                                 С.О. КЛІЩЕВСЬКИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь