Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як проходив молодіжний челендж у Львові.

Дата: 16.09.2021 09:53
Кількість переглядів: 1516

9-12 вересня 2021 року у славетному місті Львові проходив молодіжний челендж у рамках проєкту BUR.LAB від благодійної організації "Львівська освітня фундація", який відвідала представниця молодіжного осередку Присиваської територіальної громади Чижикова Яна.

Першого дня команда у складі активної молоді Херсонщини та менторів програми «ТамБур» відвідали молодіжний центр «Молодвіж», спостерігали мальовничий стародавній Львів та новозабудови з корінним жителем-екскурсоводом та знайомилися з діяльністю офісу “Будуємо Україну Разом”.

10 вересня ознаменувалося знайомством із соціальним підприємництвом Woodluck - будівельно-столярним виробництвом, у витоках якого стоять історії людей, які втратили себе, зламалися під впливом алкогоголю та наркотичних речовин, однак знайшли в собі сили змінити все, а також із ЛКП Лев — притулком для бездомних тваринок.

Без сумніву, потішили своєю гостинністю Lviv Open Lab — освітня лабораторія у форматі STEM для дітей та молоді і Український католицький університет - наймодерніший заклад освіти в Україні, який живе східнохристиянською традицією і виховує провідників суспільства, професіоналів, для служіння в Україні та за її межами – в ім’я слави Божої, спільного блага й людської гідності.

Вихідні у Львові виявилися досить сонячними, що стало приводом завітати в гості до PixLab - осередку креативності та творення оригінальності світогляду під призмою буденності.

Окремою родзинкою стала подорож до містечка Підкаменю Львівської області, який сховав у собі золотий фонд нації - юних активаторів, що показали приклад, як без фінансування та підтримки проводити дозвілля в оздобленому власноруч будиночку родом з 20-го століття, пити каву, спілкуватися, малювати, влаштовувати вечірки без алкоголю і бути щасливими тут і зараз.

Завершальним етапом неймовірної мандрівки стала рефлексія в Стрийському парку Львова, в основі якої лежить методологія командотворення. Будучи відвертою, це справді дієва річ, яка згруповує людей, творить командний дух та перевертає свідомість з ніг на голову.

БУР, дякую, що ти є, дякую що з нами! Підтримаймо цю спільноту щирих, вольових та неймовірно позитивних дівчат і юнаків, які надихають змінювати світ.

Будуймо Україну Разом!

 

Статтю підготувала

спеціаліст з контроля Чижикова Яна Валентинівна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь