Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як проходив молодіжний челендж у Львові.

Дата: 16.09.2021 09:53
Кількість переглядів: 1555

Фото без опису

9-12 вересня 2021 року у славетному місті Львові проходив молодіжний челендж у рамках проєкту BUR.LAB від благодійної організації "Львівська освітня фундація", який відвідала представниця молодіжного осередку Присиваської територіальної громади Чижикова Яна.

Першого дня команда у складі активної молоді Херсонщини та менторів програми «ТамБур» відвідали молодіжний центр «Молодвіж», спостерігали мальовничий стародавній Львів та новозабудови з корінним жителем-екскурсоводом та знайомилися з діяльністю офісу “Будуємо Україну Разом”.

10 вересня ознаменувалося знайомством із соціальним підприємництвом Woodluck - будівельно-столярним виробництвом, у витоках якого стоять історії людей, які втратили себе, зламалися під впливом алкогоголю та наркотичних речовин, однак знайшли в собі сили змінити все, а також із ЛКП Лев — притулком для бездомних тваринок.

Без сумніву, потішили своєю гостинністю Lviv Open Lab — освітня лабораторія у форматі STEM для дітей та молоді і Український католицький університет - наймодерніший заклад освіти в Україні, який живе східнохристиянською традицією і виховує провідників суспільства, професіоналів, для служіння в Україні та за її межами – в ім’я слави Божої, спільного блага й людської гідності.

Вихідні у Львові виявилися досить сонячними, що стало приводом завітати в гості до PixLab - осередку креативності та творення оригінальності світогляду під призмою буденності.

Окремою родзинкою стала подорож до містечка Підкаменю Львівської області, який сховав у собі золотий фонд нації - юних активаторів, що показали приклад, як без фінансування та підтримки проводити дозвілля в оздобленому власноруч будиночку родом з 20-го століття, пити каву, спілкуватися, малювати, влаштовувати вечірки без алкоголю і бути щасливими тут і зараз.

Завершальним етапом неймовірної мандрівки стала рефлексія в Стрийському парку Львова, в основі якої лежить методологія командотворення. Будучи відвертою, це справді дієва річ, яка згруповує людей, творить командний дух та перевертає свідомість з ніг на голову.

БУР, дякую, що ти є, дякую що з нами! Підтримаймо цю спільноту щирих, вольових та неймовірно позитивних дівчат і юнаків, які надихають змінювати світ.

Будуймо Україну Разом!

 

Статтю підготувала

спеціаліст з контроля Чижикова Яна Валентинівна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь