Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи до Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 26.08.2021 13:07
Кількість переглядів: 2176

Фото без опису

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України в закладах освіти і культури нашої громади проведено ряд відповідних заходів.

23 серпня на установах громади відбулося урочисте  підняття Державного прапора України, а також організовано святкове оформлення будівель з широким використанням державної символіки України та її елементів.

В дошкільних навчальних закладах для вихованців проведено тематичні заняття, дидактичні ігри, слухання та обговорення тематичної літератури, проведено спортивні змагання, а також свята, приурочені до Дня Незалежності України. Діти з великим задоволенням взяли участь у святкових заходах.

В закладах загальної середньої освіти проведено інформаційно-просвітницькі заходи, присвячені подіям і видатним постатям українського державотворення, спрямовані на виховання поваги до державних символів України. Бібліотекарями шкіл організовано виставки літератури, фотоматеріалів «Незалежна моя Україна», «Прапор нашої Держави».  Здобувачі освіти шкіл громади також долучилися до святкування Дня Незалежності України. Учасники учнівського самоврядування Григорівської ЗОШ під керівництвом педагога-організатора Шипки Л.Г. привітали свою Батьківщину з 30-річчям танцювальним флешмобом «З Днем народження, країно!». Також у школі заплановано проведення тематичного  першого уроку - 2021 «Щоб у серці жила  Батьківщина: до 30-річчя незалежності України».

В Павлівській ЗОШ вчителем історії Білецьким В.О.  в режимі онлайн для учнів організовано перегляд кінофільму «Казка старого мельника». Заступник директора з виховної роботи Вербінець Л.Г організувала здобувачів освіти взяти участь у Всеукраїнській акції-флешмобі «Україна назавжди».

В Строганівській ЗОШ вчитель історії Гриценко Л.П. оформила експозицію «30 причин пишатися Україною», педагог організатор Кобилинська М.М. з учнями 11 класу провели виховний захід «Прапор нашої держави».

Здобувачі освіти Іванівської ЗОШ долучилися до флешмобу до Дня Незалежності України.

В сільських Будинках культури протягом серпня функціонують тематичні виставки фото-, архівних документів, виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, приурочені до Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України, також для жителів села організовано перегляд фільмів щодо становлення незалежності України. В кожному закладі культури відбулися святково-розважальні програми за участю творчих аматорських колективів художньої самодіяльності під гаслом «Ти у мене єдина!». Також організовано день відкритих дверей в музеї в селі Григорівка.

Серед команд сільської молоді громади 23 серпня проведено змагання з міні-футболу «Кубок до Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України», а для наймолодших жителів громади 26 серпня проведено конкурс дитячого малюнка на асфальті «Я люблю Україну!».

 

 

Статтю підготувала інспектор з питань освіти Оксана Мельник

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь