Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчальний візит до Присиваської громади

Дата: 18.08.2021 15:05
Кількість переглядів: 2290

Фото без опису

Минулого тижня Херсонська область приймала з навчальним візитом своїх колег з міста Бердянськ Запорізької області та Мар'їнка Донецької області.

11 та 12 серпня відбувалася навчальна сесія у м.Херсон, учасникам якої були запропоновані кращі практики та досвід Херсонського офісу євроінтеграції щодо формування пакету документів та процесу реєстрації юридичної особи — Офісу євроінтеграції, формування структури та штатного розкладу Офісу, підбору кадрів за профілями професійних компетенцій, вибору функціоналу, стратегічного планування та проектного підходу до діяльності Офісу. Були представлені практичні кейси та інформація про діючі проекти Херсонського Офісу євроінтеграції, охоплена тема партнерства та взаємодії Офісу з владою, бізнесом, наукою, громадськими організаціями, територіальними громадами.

13 серпня учасників навчального візиту зустрічала і Присиваська територіальна громада. Сільський голова Сергій Кліщевський провів екскурсію адмінбудівлею та ознайомив присутніх з успішними практиками взаємодії влади та місцевого бізнесу, методики залучення ресурсів та шляхи підвищення інвестиційної привабливості громади, управління ресурсами і перспективами розвитку, що відкривають механізми міжмуніципального співробітництва. Гості були зацікавлені досвідом нашої громади, ставили багато питань та жваво обговорювали почуте.

Учасники візиту відвідали музей в с.Григорівці та були вражені його оформленням та колекцією. Продовжилась екскурсія громадою на Іванівській косі, яка вразила своєю красою та запам’ятається надовго.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь