Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги ФГ! Школа фермера ФАО: роль сільських жінок у популяризації екосистемних послуг

Дата: 21.07.2021 10:05
Кількість переглядів: 2618

23 липня 2021 року Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) проведе практичну частину тренінгу «Роль сільських жінок у популяризації екосистемних послуг». Тренінг є частиною Польової школи фермера «Створення, реконструкція та управління полезахисними лісовими смугами».

Практична частина тренінгу пройде 23 липня 2021 р. з 8:30 до 15:30 на базі Тавричанської СТГ (Херсонська область, Каховський район), представники якої, а також науковці та фахівці ФАО, поділяться досвідом відтворення та підтримки належного стану полезахисних лісосмуг на прикладі Державного підприємства «Дослідне господарство «Асканійське» та ТОВ «Агробізнес» Каховського району, що розташовані на території ТГ, висвітлять питання ролі жінки в політиці, суспільстві, агрономії та популяризації екосистемних послуг, розкажуть про переваги жіночого лідерства та перешкоди на цьому шляху.

Теоретична частина цього тренінгу проходила онлайн 31 травня 2021 р. Запис заходу можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/1pwsGsU3dQc. Під час теоретичної частини заходу фахівці ознайомили аудиторію з економічним механізмом екосистемних послуг водних і земельних ресурсів у адаптації до змін клімату, новими підходами до зайнятості жінок у реалізації екосистемних послуг полезахисних лісосмуг, роллю жінки в управлінні екосистемними послугами в історичному аспекті та локальних активностях у сфері ґрунтознавства, а також в сучасному лісовому секторі України.

Програма заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь