Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведені заходи до Дня молоді та 25-ї річниці Конституції України

Дата: 30.06.2021 10:06
Кількість переглядів: 1036

Фото без опису

Починаючи з 25 по 28 червня 2021 року до Дня молоді та 25-ї річниці Конституції України в селах громади було проведені спортивні та культурні заходи.

До Дня молоді та Дня Конституції України 26 червня на території Григорівського сільського Будинку культури було проведено спортивні змагання та святковий концерт «Калинова моя Україна» (далі - концерт). Свято розпочалось о 12-й годині дня спортивним турніром з тенісу та більярду «Найкращий гравець с. Григорівка», а о 21-й годині вечора розпочався святковий концерт. До вітального слова було запрошено начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Євгенія Корнієнка, який привітав присутніх зі святом та побажав всім здоров’я, натхнення та плідної праці. Після привітання разом із інструктором-методистом з фізичної культури та спорту Наталею Кавковською вручили грамоти та медалі переможцям спортивних змагань «Найкращий гравець с. Григорівка» з тенісу та більярду. Жителі села мали чудову нагоду послухати вокальні колективи сіл Першокостянтинівки та Григорівки, а по закінчені концертної програми відбулась святкова дискотека.

У Павлівському сільському Будинку культури 25 червня відбувся святковий концерт до Дня молоді та Дня Конституції України «Слава і воля України».

Староста села Анатолій Андрієвський привітав присутніх зі святом, побажавши всім здоров’я , плідної праці, натхнення та вагомих здобутків у справі. Жителі села мали чудову нагоду послухати та подивитись на танцювальні та вокальні колективи (вокальний ансамбль «Калинонька» та танцювальні колективи «Фантазія» і «Барбарики»).

27 червня інструктором – методистом з фізичної культури та спорту Денисом Бродою с. Павлівка було організовано та проведено змагання з футболу.

До Дня молоді та 25-ї річниці з дня прийняття основного закону України в Строганівському сільському Будинку культури відбулось ряд урочистостей.

27 червня з ранку на міні-футбольному полі із штучним покриттям Строганівської ЗОШ І – ІІІ ступенів інструктором-методистом з фізичної культури та спорту с. Строганівка  було проведено футбольний поєдинок між ветеранами футболу та молоддю села під гаслом «Молодь фундамент державності, запорука майбутнього».

Через погодні умови та відсутність електропостачання в с. Строганівка  святковий концерт не відбувся, але аматори художньої самодіяльності с. Строганівка та с. Першокостянтинівка, жителі села, працівники старостинського округу, будинку культури провели урочисте підняття прапору під акапельне виконання Гімну України. Не зважаючи на негаразди панувала атмосфера патріотизму, тому що всі розуміють, що Україна була, є і буде незалежною, європейською, цивілізованою і демократичною державою.

26 червня біля Іванівського сільського Будинку культури відбулась концертно-розважальна програма до Дня Молоді та Дня Конституції України. На заході були присутні гості з сусідніх сіл, відпочиваючі. Всіх присутніх привітала староста с. Іванівки Тетяна Панкіна. В програмі прозвучали пісні у виконанні гурту «Берегиня», дитячого вокального колективу «Перлинки», Миколи Мончак, Діани Ткаченко, Таміли Козак, Катерини та Евеліни Романюк, вальс у виконанні танцювального колективу «Сузір’я». Після концертної  програми відбулася дискотека.

Інструктором – методистом з фізичної культури та спорту с. Іванівка Віктором Пароловим 28 червня було проведено спортивні ігри та естафети серед жителів села.

Заходи проходили відповідно до діючих карантинних вимог.

 

Статтю підготувала інспектор з

питань культури, туризму та с

порту Ю.В. Балясна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь