Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тренінг із профілювання громади

Дата: 14.06.2021 11:35
Кількість переглядів: 772

Фото без опису

Насиченими і цікавими видалися вихідні для представників Присиваської, Чаплинської, Генічеської та Новотроїцької територіальних громад, адже з 11 по 13 червня у м. Генічеськ відбувався тренінг з профілювання громад в рамках проєкту "Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін", в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Тренерами були Микола Гоманюк, доцент кафедри географії та екології ХДУ, голова Херсонського відділення Соціологічної асоціації України та Юрій Антощук, голова Фонду «Об’єднання», координатор проєкту «Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін», які протягом трьох днів мотивували, роз’яснювали, навчали, направляли думки у правильне русло. Тренери зазначили, що Профіль - один із ключових документів розвитку громади у сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості і для створення цього документу необхідно зібрати та проаналізувати соціально-демографічні дані, дані соціальної сфери (кількість навчальних закладів, медичних установ, закладів культури, спорту), інформацію щодо надходжень і видатків бюджету громад тощо. Особлива увага приділяється гендерним, безпековим аспектам та доступності для маломобільних груп. Нещодавно в громаді відбувся тренінг з проєктного дизайну, а незабаром має стартувати перший грантовий конкурс від ПРООН із громадської безпеки та соціальної згуртованості в умовах змін, у заявці до якого, необхідно буде вказувати в обґрунтуванні інформацію, яка міститиметься у нашому профілі.

Далі нас чекає цікава робота – анкетування та матування небезпечних місць та місць соціальної згуртованості в кожному населеному пункті, тож слідкуйте за новинами.

 

Статтю підготувала головний спеціаліст

з питань розвитку територій та інвестицій Олена Чернова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь