Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ознайомчий візит депутатів Каховської районної ради та тренінг в рамках проєкту «Громадська безпека та соціальна згуртованість» в Присиваській ТГ

Дата: 09.06.2021 10:21
Кількість переглядів: 703

Фото без опису

08 червня 2021 року був насичений заходами в Присиваській територіальній громаді – зустрічали гостей, презентували, знайомилися, навчалися, ділилися досвідом та отримували гарні емоції.

До Присиваської громади з ознайомчим візитом завітали депутати Каховської районної ради з головою Каховської районної державної адміністрації Наталією Стаднік та головою Каховської районної ради Валерієм Брусенським. Присиваський сільський голова Кліщевський Сергій Олександрович спільно з працівниками ради презентували гостям досягнення за період об’єднання, розповіли про успіхи та напрацювання в різних сферах. Провели екскурсію по локаціям туристичного маршруту Присиваської ТГ, розповіли про розвиток туризму в цілому, залучення інвестицій, діяльність бізнесу на території громади та сприяння розвитку туризму. Гарні враження та позитивні емоції отримали гості від цієї подорожі.

Також цього дня в Присиваській сільській раді представники чотирьох громад (Присиваської, Чаплинської, Новотроїцької, Генічеської) проходили навчання по проєктному дизайну в рамках проєкту "Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін", що реалізує Програма ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського союзу. Навчання проводила експертка ГО «Агенції регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» (АРР ТОТГ) Вікторія Кулакова. Метою заходу було надати учасникам знання щодо проєктного дизайну: як визначити мету, формувати завдання, планувати графік, бюджет проєкту. Це був перший етап проєкту, який поклав початок діяльності в рамках проєкту «Громадська безпека та соціальна згуртованість». А далі дослідження, виявлення потреб, збір інформації, написання проєктів, їх реалізація і багато цікавої роботи)))

 

Статтю підготувала спеціаліст з питань розвитку

територій та інвестицій Анастасія Затуливітер



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь