Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перше засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості.

Дата: 04.06.2021 16:39
Кількість переглядів: 775

04 червня відбулось перше засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Присиваської сільської територіальної громади, яка розпочала діяльність в рамках проєкту "Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін", в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу. На засіданні розглянули Положення про робочу групу, основна мета якої – це об’єднання зусиль громадськості, представників місцевих органів державної влади та місцевого самоврядування, а також інших зацікавлених осіб для виявлення, обговорення, пошуку шляхів вирішення проблем та усунення негативних факторів, що впливають на стан громадської  безпеки та соціальної згуртованості на території громади, в тому числі для розвитку та зміцнення цих напрямів.

Під час засідання розглянули звіт старшого дільничного офіцера поліції сектора превенції А.Ю Бунги. У травні місяці дільничний проводив роботу по запобігання вчиненню правопорушень, а у відповідних випадках на порушників було складено адміністративні проколи :

  • 1 протокол по 164 статті Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення порядку провадження господарської діяльності»;
  • 2 протоколи по 184 статті Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей»;
  • 3 протоколи по статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування».

Також на засіданні проаналізували та обговорили поточний стан у сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості. До наступного засідання буде підготовлений проект плану роботи робочої групи на поточний рік із зазначенням завдань та заходів для покращення стану громадської безпеки та соціальної згуртованості в громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь