Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання із закінченням навчального року в ЗЗСО

Дата: 01.06.2021 11:31
Кількість переглядів: 820

Фото без опису

Ось і закінчився ще один навчальний рік для наших школярів. 31 травня учні Присиваської територіальної громади відзначили свято – Останній дзвоник. Це свято завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче.

З закінченням навчального року здобувачів освіти привітали директори шкіл, вчителі та представники адміністрації сільської ради, побажали учням добре відпочити протягом літніх канікул та набратися енергії для роботи в новому навчальному році. Учні отримали похвальні листи за високі досягнення у навчанні, дипломи за перемогу та участь у конкурсах міжшкільного, обласного та всеукраїнського рівнів. Під час свята учні 4 класів попрощалися з початковою школою, висловили вдячність першій вчительці. Тепер для них відкриє двері середня школа. Здобувачі освіти 9 класу мають час задуматися про майбутню професію або ж продовжити навчання в 10 класі в стінах рідної школи. Найбільш хвилюючим це свято виявилося для випускників шкіл, так як вони цього дня прощалися з рідною школою, в якій здобували знання довгих 11 років та знайшли своїх друзів. Наймолодші школярі також привітали випускників з закінченням школи та пообіцяли, що будуть гарно вчитися в школі та складуть їм гідну заміну. Випускники висловили вдячність вчителям, адміністрації школи за знання, уміння, навички, які здобули учні протягом навчання у школі, за виховання, добро та ласку.

Від імені Присиваського сільського голови Кліщевського Сергія Олександровича, депутатів Присиваської сільської ради, членів виконавчого комітету та апарату сільської  ради, бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Дякуємо освітянам за цей надважкий для всіх рік, за самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви даєте своїм учням! Перед вами стояло багато викликів: це і карантинні обмеження, і перехід на дистанційне навчання.  Але ви впоралися, показали гарні результати та напрацювали неоціненний досвід. Бажаємо вам нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

Для першокласників цей навчальний рік був першим у житті, а 11-класники продовжать свою життєву подорож за межами школи. Передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя. Попереду вас чекає завершення ЗНО та вступна кампанія. Нехай доросле життя буде успішним та добрим до вас! Бажаємо наполегливо йти до здійснення своєї мрії, знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

Заходи було проведено з дотриманням карантинних вимог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь