Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І дитячий фестиваль «Таланти Присивашшя»

Дата: 01.06.2021 09:06
Кількість переглядів: 1087

Фото без опису

Зі слів привітання від ведучих 30 травня 2021 року на території Павлівського сільського Будинку культури розпочався І Фестиваль дитячої творчості «Таланти Присивашшя», який проходив до Міжнародного дня захисту дітей.

В ході Фестивалю було надано привітальне слово старості сіл Павлівка та Нововолодимирівка Анатолію Андрієвскому, старості села Строганівка Світлані Загороднюк, старості села Іванівка Тетяні Панкіній, голові правління ГО «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» Павлу Ярмію, голові ГО «Фундація Тамари Коломієць «Новотвір» Мар’яні Ангеловій, куратору проєкту «Світ очима художників» Валерії Великій, директору культурного центру Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика Вікторії Навроцькій та голові Присиваської територіальної громади Сергію Кліщевському.

Голова ГО «Фундація Тамари Коломієць «Новотвір» Мар’яна Ангелова оголосила, що за результатами виступів під час Фестивалю гостя обере кращих виконавців, які отримають від громадської організації грошову винагороду, та колектив, що отримає комплект книг, авторами яких є Мар’яна Ангелова та Тамара Коломієць. Грошову винагороду отримали Катерина та Евеліна Романюк, а книги – колектив Павлівського сільського Будинку культури.

На Фестиваль зі своїми номерами завітали: творча група культурного центру МКУ ім. Пилипа Орлика м. Миколаїв; Поліна Мороз, Ксенія Толочко, ансамбль «Мальви», Ерік Унтила, Анастасія Шонія та Аміна Чичаєва, Григорівський СБК; Ксенія Молода, с. Григорівка; Вікторія Демецька, Ольга Стрелюк, танцювальні колективи «Фантазія» та «Барбарики», Павлівський СБК; Ірина Коваленко, Дарія Гіс, Станіслав Ніколаєв та Головач Антон, Строганівський СБК; Таміла Козак, Іван Кубай, дитячий вокальний колектив «Перлинки», Андріана Часник, Вікторія Табунщик, Анжеліка Лесик, Катерина та Евеліна Романюк, Іванівський СБК; музичний гурток Григорівської ЗОШ І – ІІІ ступенів «Зірочки майбуття», Микола Сирчин та Діана Ткаченко, Іванівська ЗОШ І – ІІ ступенів; Валерія Шевчук та Вікторія Бондар, Новонаталіївський СБК.

Виступаючі отримали дипломи учасників Фестивалю. Подяки було оголошено спонсорам, ведучим, учасникам проєкту «Світ очима художників», ідейному натхненнику проєкту «Здиваш Сиваш» Єгору Сидоровичу та директорам Будинків культури громади.

Під час концертної програми діти мали можливість розважитись на атракціонах, придбати сувеніри, поласувати попкорном та солодкою ватою, а також отримали безкоштовне морозиво та цукерки від спонсорів.

Також в ході Фестивалю діяла виставка художників в рамках проєкту «Світ очима художників». Протягом тижня художники побували на локаціях туристичного маршруту Присиваської територіальної громади, відвідали мальовничі  місця та створили багато прекрасних картин, кілька з яких подарують громаді. Також для всіх бажаючих проводили безкоштовні майстер-класи. Діти охоче долучалися до творчого процесу та разом з митцями удосконалювали свої навички.

І дитячий Фестиваль «Таланти Присивашшя» - дійство, яке має на меті ще більше згуртувати дітей громади, відкрити нові таланти, сприяти розвитку культури та мистецтва серед дітей та молоді, надати можливість дітям реалізувати власні творчі здібності, залучити їх до творчості. Молоде покоління необхідно підтримувати, з дитинства заохочувати до активної громадської діяльності, виховувати соціально відповідальних дітей та творчо підходити до таких питань.

Під час заходу діяв пункт видачі засобів індивідуального захисту, де кожен мав можливість отримати безкоштовно захисну маску, перчатки або обробити руки антисептичним засобом.

 

 

 

Статтю підготувала інспектор з

питань культури, туризму, молоді

та спорту Ю.В. Балясна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь