Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з експертами Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень та експертами ПРООН

Дата: 19.05.2021 16:35
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

Вчора видався насичений на зустрічі та навчання день. В першій половині дня до громади завітали експерти Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень Володимир Молчанов та Артем Чайковський, які провели інформативну зустріч з працівниками апарату ради та депутатами про внесення змін до статті 59-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо врегулюванню конфлікту інтересів у сільських, селищних, міських голів, секретарів, депутатів сільської, селищної, міської ради, голів, їх заступників, депутатів районних, обласних та районних у містах рад.

Наступна зустріч відбулася в форматі онлайн та була надзвичайно змістовною. Раніше вже розповідали, що громада розпочинає свою участь в проєкті "Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС). Вчора відбулася друга інформаційна зустріч, яка була присвячена темі "Введення у діяльність робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості". Тренерки Тетяна Сігаєва та Марина Голобородько, членкині ГО «Агенція розвитку Вугледара» радо ділилася своїми напрацюваннями, досвідом та знаннями як ефективно побудувати діяльність робочої групи із громадської безпеки та соціальної згуртованості у нашій громаді. Пані Тетяна розповіла: що таке робочі групи та які основні документи регламентують їхню діяльність, що таке профіль громади, як його складати та де брати дані. Пані Марина допомогла присутнім розібратися в поняттях проєктний та програмний підходи: що варто враховувати у використанні кожного з них. За допомогою тренерів вдалося створити модель робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Присиваської ТГ.

Запрошуємо всіх бажаючих брати активну участь у засіданнях робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості. Детальніше про місце, дату та час проведення заходів ми повідомлятимемо завчасно. Тож слідкуйте за новинами громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь