Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо безкоштовної експертної та інвестиційної підтримки для підприємців

Дата: 13.05.2021 09:36
Кількість переглядів: 281

Держенергоефективності, як центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сферах енергоефективності, відновлюваної енергетики та альтернативних видів палива, зацікавлене у впровадженні проектів, що забезпечують зменшення споживання викопних видів палива, сприяють декарбонізації та підвищують рівень енергетичної незалежності країни.

Наразі налагоджено співпрацю з Агентством із Private Financing Advisory Network (PFAN, www.pfan.net) - глобальною мережею, що забезпечує безкоштовну експертну та інвестиційну підтримку для підприємців/розробників проектів у сфері відновлюваної енергетики та адаптації до змін клімату.

Основні завдання PFAN - допомога у підготовці та допрацюванні проектних документів (бізнес-план, ТЕО, технічний звіт, фінмодель); розробка та оптимізація бізнес-моделі та структури фінансування; аналіз і доопрацювання проектів із подальшим сприянням у залученні інвестицій, індивідуальна допомога експертів та консультантів. Наразі PFAN відбирає заявки.

Для подання заявки потрібно зареєструватись на сайті https://climate- invest.fluxx.io/apply/pfan_registration та заповнити форму англійською мовою. Детальна інформація про PFAN та рекомендації до заповнення заявок за посиланням: https://uamap.org.ua/globalna-ekspertna-merezha-pfan-pracyuye-v- ukrayinee .

У разі виникнення питань просимо звертатися до Ростислава Марайкіна, регіонального координатора PFAN                          (e-mail: rostvslav.maraikin@pfan.net:

тел.:     +38(067)209-25-24) або до Інни Сушкової, консультанта PFAN

(e-mail: inna.sl987@gmail.com, тел.: +38(097)932-49-72).

Також для ініціаторів та розробників проектів з енергоефективності та відновлюваної енергетики, що перебувають у пошуку підтримки із залучення інвестицій і реалізації власних проектів, та для інвесторів, що мають можливості інвестувати у зазначені проекти, функціонує інтерактивна інвестиційна карта UAMAP (https://uamap.org.ua).

UAMAP - це сучасний інформаційний веб-ресурс, розроблений Держенергоефективності спільно із міжнародними партнерами відповідно до основних вимог міжнародних фінансових організацій, покликаний просувати інформацію про можливості та результати реалізації проектів на місцевому рівні, надавати підтримку ініціаторам проектів у пошуку фінансування. Для розміщення проекту на сайті потрібно зареєструватись.

У разі виникнення питань щодо заповнення заявки звертайтесь до Світлани Пасічної, головного спеціаліста відділу залучення інвестицій Управління інвестиційної діяльності Держенергоефективності, надіславши листа на електронну адресу uamap@saee.gov.ua; saee.invest@gmail.com або за телефоном +38 (044) 590-54-10.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь