Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про можливість здобуття якісної освіти у Військово-морському ліцеї імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного

Дата: 12.05.2021 11:01
Кількість переглядів: 264

З метою покращення перспективи подальшої самореалізації дітей, насамперед пільгових категорій, а саме: діти військовослужбовців та учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, діти військовослужбовців, які загинули під час сутичок акції протесту у місті Києві в період з 21 листопада 2013 року по лютий 2014 року, діти переселенців із районів проведення антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил та з тимчасово окупованих територій, є можливість здобуття якісної освіти у Військово-морському ліцеї імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного (далі - ліцей) для учнів 8-9 класів.

Навчання у ліцеї дасть випускникам можливість пов’язати своє майбутнє зі службою у лавах Збройних Сил України та інших національних військових формуваннях.

Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та військових начальних підрозділів закладів вищої освіти за окремим конкурсом.

Право для вступу до ліцею мають юнаки та дівчата - громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров'я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України.

Детальну інформацію можна отримати на сайтах: http://vml.org.ua/, http:vml.mozello.com/ та на сторінці Facebook https://www.facebook.com/.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь