Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нові надходження до шкільних бібліотек

Дата: 05.04.2021 11:01
Кількість переглядів: 803

Фото без опису

За рахунок коштів держбюджету, з метою поповнення фонду шкільних бібліотек та забезпечення вчителів методичною літературою, для закладів загальної середньої освіти Присиваської територіальної громади було виділено 799 примірників підручників та навчально-методичних посібників.

Значну частину надходження становили посібники для вчителів початкової школи, які впроваджують концепцію Нової української школи.  Посібники містять матеріали та практичні завдання, які допоможуть вчителям створювати освітнє середовище, забезпечити різні форми інтегрованого навчання, залучати до педагогічної взаємодії родини дітей, інших партнерів, оцінити власну практику в контексті освітніх новацій, здійснювати моніторинг розвитку учнів, а також розкривають підходи Нової української школи до організації освітнього процесу в інклюзивних класах, розкривають особливості розвитку критичного мислення, формування емоційного інтелекту в учнів початкової школи та ін.

Також школи отримали підручники для позакласного читання, які покликані зробити захопливим і змістовним самостійне читання здобувачів освіти, так як дають можливість познайомитися з письменниками, спонукають поміркувати над прочитаним та дати волю своїй уяві.

Цікавими є також підручники, які розповідають про Великі собори України, про правління князів, про фізичні явища, математику, мистецтво навколо нас та багато інших.

Також заклади загальної середньої освіти отримали по декілька примірників для 2, 3, 6, 7 класів, необхідних безпосередньо для здобуття знань з базових навчальних предметів.

 

Статтю підготувала

інспектор з питань освіти

Оксана Мельник



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь