Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім»

Дата: 15.03.2021 16:09
Кількість переглядів: 764

Фото без опису

Всеукраїнський конкурс «Земля – наш спільний дім» проходить щороку серед учнівської молоді з метою активізації екологічного руху в країні, набуття у здобувачів освіти навичок з природоохоронної діяльності. Відповідно до епідеміологічної ситуації в Україні цього року, прийнято рішення провести конкурс у заочному форматі.

12 березня 2021 року серед учнівської молоді Присиваської територіальної громади було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім». До участі у конкурсі долучилися команди:

  • «Рятівники Планети» (Григорівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, керівник команди – Желєзагло Л. В.);
  • «ЕКО» (Строганівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, керівник команди – Задорожня С. М.);
  • «Екоцвіт» (Іванівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів, керівник команди  - Яковлєва О. Г.).

Голова журі Конкурсу – начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Присиваської сільської ради Корнієнко Є.М., склад журі: інспектор з питань освіти Мельник О. М., заступник директора з виховної роботи Григорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гнатовська Н. П., заступник директора з виховної роботи Павлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Вербінець Л. Г., заступник директора з виховної роботи Строганівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Даниленко І. Г. та заступник директора з навчально-виховної роботи Доценко О. С.

Члени журі оцінювали конкурсні виступи команд, які були представлені двома відеороликами. Перше відео - це презентація еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності колективу, друге - відео на тему: «Атака вірусів. Врятуй Планету». Максимальна кількість балів, яку можна було отримати за результатами оцінювання конкурсних матеріалів, становить – 50 балів.

Відповідно до оцінок журі, в цьому році І місце в І етапі Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» виборола команда «Рятівники Планети» Григорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (268 балів), ІІ місце – команда «ЕКО» Строганівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (236 балів), ІІІ місце – команда «Екоцвіт» Іванівської загальноосвітньої школи І–ІІ ступенів (229 балів).

Вітаємо переможців та призерів І етапу Конкурсу! Бажаємо капітану, учасникам та керівнику команди «Рятівники Планети» гідної участі в обласному етапі Конкурсу!  

 

Інспектор з питань освіти

Оксана Мельник



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь