Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізовані проєкти в рамках Бюджету участі 2019

Дата: 02.03.2020 09:05
Кількість переглядів: 352

  1. В Іванівській ЗОШ І-ІІ ст. був реалізований проєкт «Гарний відпочинок – гарне навчання!» - створили зону відпочинку для учнів в коридорі, яка мотивує їх до навчання та творчості, а також допомагає зняти втому і перевантаження. Колектив школи своїми силами провели ремонт коридору, розмалювали стіни та підлогу, створивши ігрові зони та облаштували м’який куточок, де на перервах між уроками можуть відпочити учні школи.

Фото без описуФото без опису       

  1. В Павлівському ясла-садку «Малятко» в рамках реалізації проєкту «Головне здорові діти – це потрібно розуміти!» облаштували тіньовий навіс, де 20 вихованців, ясла-садка мають можливість проводити більше часу на свіжому повітрі, при цьому будучи захищеними від шкідливого ультрафіолетового випромінювання.

Фото без опису

 

  1. Реалізувавши проєкт «Шкільне подвір’я – територія дозвілля і навчання», створили місце для організації дозвілля дітей шкільного та дошкільного віку, облаштували ігрове середовище «Ігри на асфальті» на території Павлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Більше 100 дітей щодня на перервах та в позаурочний час активно відпочивають на оновленому подвір’ї.

Фото без описуФото без опису      

  1. Для створення еко-класу під блакитним небом придбали дерев’яну альтанку та встановили її на території школи, створивши неформальну обстановку для організації освітнього процесу. Там проводять уроки на свіжому повітрі для учнів Нової української школи. Планується встановлення ще кількох таких альтанок.Фото без описуФото без опису       
  2. Проєкт «Минуле, сьогодення і пам’ять…» був спрямований на відновлення культурної спадщини громади. На території Павлівського старостинського округу встановили меморіальні плити в місцях поховання солдат Другої світової війни, відновивши дві братські могили та групове поховання німецьких та румунських солдат.  

Фото без опису      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь