Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Соборності України в закладах загальної середньої освіти Присиваської територіальної громади

Дата: 25.01.2021 16:27
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

З метою виховання у підростаючого покоління глибокої поваги і любові до Батьківщини, формування національної свідомості, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в закладах загальної середньої освіти Присиваської сільської ради проведено низку тематичних навчально-виховних онлайн-заходів.

В Григорівській ЗОШ учителі молодших класів організували для своїх початківців перегляд анімаційних фільмів, провели тематичні онлайн вікторини, виставки малюнків «Моя чарівна Україна» та забезпечили участь учнів в дистанційному флешмобі «Я люблю Україну». У 5 класі проведено виховну годину, під час якої було організовано перегляд та обговорення відео "Соборність України", відбір малюнків, фотографій, ілюстрацій, музики для майбутнього створення відео-привітання. У 6 класі проведена онлайн година спілкування з використанням фотографій "Сторінка історії. День Соборності України". У 7 класі було організовано дистанційний флешмоб, до якого залучили усіх бажаючих учнів та вчителів. У 8 класі було проведено відeоeкскурс “Соборна мати Україна  - одна для всіх, як обeріг”. В 11 класі відбулася  відеоконференція на тему: Соборність України: віхи в історії та  урок майбутньому". Також вчителями школи було підготовлено привітання «Ми – нація! Ми – діти твої, Україно!».

В Павлівській ЗОШ проведено ряд годин спілкування для учнів 1-11 класів: «Україна – єдина Соборна держава», «Славетні імена України», «Співаєм славу тій події і тепер», «Соборність України: головні віхи здобуття», «Схід і Захід разом!», «Мій рід, моя Батьківщина – це все моя Україна». Для учнів 5-7 класів була проведена заочна подорож визначними місцями України. Учні 1-7 класів взяли участь в онлайн виставці малюнків  «Моя чарівна Україна». Для учнів 9-11 класів було організовано перегляд та обговорення фільму «Свято Злуки. Політика пам’яті», проведено літературні читання «Моя Україна – єдина і неподільна», організована книжкова виставка «Україна: сторінки історії». Вчитель історії організував виховний захід до 102-ї річниці Акту Соборності України, в ході якого здобувачі освіти поглибили свої знання про історію виникнення свята Соборності України та ознайомилися з цікавими фактами про Україну.

В Строганівській ЗОШ також проведено низку тематичних заходів: виставка літератури онлайн «22 січня – День Соборності України», усний журнал онлайн в 4 класі, виховний захід для учнів 5-11 класів, онлайн виховна година «Історичний шлях соборності України» у 6 класі, онлайн урок пам’яті «Соборна Україна» в 10 класі, онлайн вікторини «Соборна наша Україна» у 8 та 11 класах. Учні 6-10 класів взяли участь в фотовиставці «Україна – це ми!».

В Іванівській ЗОШ до Дня Соборності України було організовано                              перегляд відео «22 січня – День Соборності України»  у 1 класі, у 2 класі проведено відеоурок «День Соборності України» та організовано перегляд презентації «День Соборності України», в 3 класі проведена вікторина «Що ми знаємо про Україну»,  в 4 класі організовано перегляд відео «День в історії», в 5-8 класах  - «Злука. День Соборності України», в 9 класі проведено відеоурок «Соборність. Монологи історії».

 

 

Статтю підготувала

інспектор з питань освіти Оксана Мельник



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь