Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новорічні привітання в Присиваській ТГ!

Дата: 30.12.2020 10:03
Кількість переглядів: 645

Фото без опису

Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі - мрійники. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - з такими словами у більшості людей асоціюються новорічні свята. 

Не оминув стороною новорічний настрій і жителів нашої громади. Напередодні новорічних свят вихованці дитячих садочків та учні початкових класів шкіл отримали солодкі подарунки від підприємців Присиваської ТГ. Дякуємо ТОВ «Сивашенергопром» на чолі з директором Немченко А.М., керівнику ТОВ "Сан і Сан Маріуполь ЛТД" Бульбі О.С., керівнику ПП «Бризги Сиваша» Лавриненку І.В.,  керівнику ТОВ "Ін Терра" Романенку Р.В., приватним підприємцям Старинській І.О., Посуховській С.О. (кафе «Каприз»), Чоботару В.С. (магазин «Імперія»), Андрієвській Л.М., Індришек О.В., Сучок Н.С. (магазин «Катюша»), Слободянику С.В., Іванцівій Л.А. Від Чаплинського Управління соціального захисту населення привітали дітей з багатодітних сімей та сімей ВПО.

Також завітали з привітаннями від Присиваської сільської ради до одиноко проживаючих пенсіонерів, що перебувають на соціальному обслуговуванні в Присиваській сільській раді.

Вітаємо всіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо невичерпної енергії, здоров’я, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя Вам і Вашим родинам!

 

Статтю підготувала

інспектор з питань освіти Мельник О. М.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь