Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Серія освітніх роликів про можливості торгівлі на міжнародних інтернет-майданчиках

Дата: 11.12.2020 15:02
Кількість переглядів: 342

21 жовтня 2020 року Укрпошта та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запустили серію освітніх роликів про можливості торгівлі на міжнародних інтернет-майданчиках: Amazon, ETSY, Shopify та eBay – доступних, безкоштовних матеріалів, які можуть допомогти вже сьогодні відкрити їм власну успішну справу на одному зі світових маркетплейсів. Проєкт реалізовано агенцією TECHBUREAU у партнерстві з кінопродакшеном Perfectionist.

E-Export School від Укрпошти - це відкрита інформаційна платформа для українських виробників, започаткована Укрпоштою наприкінці 2016 року. Метою проєкту є допомога представникам малого і середнього бізнесу вийти на зовнішні ринки шляхом продажу товарів кінцевим споживачам за допомогою інтернет-інструментів з України за кордон.

Освітній курс складається з 5 блоків навчальних відео та коротких довідників, які можна буде знайти на Facebook сторінці E-Export School від Укрпошти. У самих відео герої, які вже відкрили власну справу, коротко розказують про відкриття нового магазину на світових майданчиках онлайн торгівлі. Курс доступний онлайн для всіх охочих в рамках E-Export school від Укрпошти. Переглянути історію успіху українських експортерів можна на YouTube каналі Укрпошти за посиланням: https://bit.ly/3l0DHIF. Ініціатори впевнені, що він стане дорожньою картою для малих підприємців у розвитку власної справи за кордоном і допоможе українцям розпочати або масштабувати свій бізнес на світових ринках.

Навчальний курс є продовженням проєкту «Електронна комерція в дії», який спрямований на допомогу українським мікро та малим підприємствам вийти на міжнародні ринки. У травні цього року партнери створили покроковий довідник з практичними рекомендаціями для українських підприємців «E- Export: як розпочати бізнес з України: юридичні, податкові та митні аспекти» та надихаючий відеопроєкт «E-Export - твій ключ до успіху та розширення власної справи!» про реальних людей, які спробували і досягли успіху.

Переглянути покроковий довідник з практичними рекомендаціями для українських підприємців «E-Export: як розпочати бізнес з України: юридичні, податкові та митні аспекти» можна на сайті E-Export School від Укрпошти за посиланням: https://bit.lv/32gRcN5.

З вересня поточного року Укрпошта запустила E-export talks - серію щотижневих онлайн-вебінарів з експертами про онлайн-експорт. За попередньою реєстрацією участь у вебінарі безкоштовна.

Інформаційні матеріали від E-export School від Укрпошти можна переглянути за посиланнями:

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь