Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦНАП в Присиваській територіальній громаді обладнаний сучасними офісними меблями

Дата: 08.12.2020 16:35
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

У 2019 році Присиваську територіальну громаду було включено до переліку громад, які приймають участь у третьому раунді Фази Впровадження Програми «U-LEAD з Європою» напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення . Мета співпраці - створення Центру надання адміністративних послуг (далі - ЦНАП) з віддаленими робочими місцями (далі – ВРМ) в старостинських округах Присиваської ТГ. На даному етапі вже проведено ремонтні роботи в приміщеннях ЦНАП та ВРМ, упорядковано структуру Центру, розроблені та затверджені необхідні регламентуючі документи (з документами можна ознайомитись на офіційному сайті громади у розділі «Центр надання адміністративних послуг»). Також рішенням сесії сільської ради затверджено 152 адміністративні послуги, з них 100 адміністративних послуг надає Присиваська сільська рада, її виконавчі органи, посадові особи та по 52 адміністративним послугам суб’єктами надання адміністративних послуг є центральні органи виконавчої влади (Пенсійний фонд, Управління соціального захисту, Держгеокадастр, Державна міграційна служба, тощо).

Для забезпечення діяльності ЦНАПу розроблено та затверджено наступний штатний розпис:

1. Начальник відділу з питань організації діяльності Центру надання адміністративних послуг, керівник постійно діючого робочого органу;

2. Державний реєстратор відділу з питань організації діяльності Центру надання адміністративних послуг (вакантна посада);

3. Спеціаліст ВОС;

- суб’єкти надання адміністративних та комунальних послуг (СНАП) у ЦНАП

4. Секретар сільської ради;

5. Спеціаліст з земельних питань відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства;

6. Спеціаліст із соціальної роботи;

- віддалені робочі місця ЦНАП (адміністратори ЦНАП)

7. Спеціаліст з діловодства сіл Павлівка та Нововолодимирівка;

8. Спеціаліст з діловодства села Строганівка;

9. Спеціаліст з діловодства села Іванівка;

- 3 особи-представники центральних органів виконавчої влади (ЦОВВ):

1. Головний спеціаліст відділу прийому громадян Управління соціального захисту населення Чаплинської РДА (за згодою).

2. Головний спеціаліст Чаплинського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області (за згодою).

3. Головний спеціаліст Чаплинської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості (за згодою).

Протягом поточного року тренери Програми «U-LEAD з Європою» провели тренінги та навчання для  працівників ЦНАПу, апарату сільської ради та депутатського корпусу.

12 жовтня 2020 року між Присиваською ТГ, компанією «NIRAS Sweden A» та постачальниками підписано тристоронні угоди на закупівлю товарів, що здійснюється за рахунок коштів проекту міжнародної технічної допомоги «U-LEAD з Європою на загальну суму 16 582,25 євро. І вже 07-08 грудня 2020 року в громаду доставлено офісні меблі для ЦНАПу в с. Григорівка та ВРМ в селах громади, а саме: 11 робочих столів, 10 крісел, 29 стільців для відвідувачів, 10 тумбочок для документів та шафа для документів – 11 шт., 7 тумбочок під принтер, шафа, диван, металевий сейф, металева шафа, 2 дитячих куточки (стіл зі стільцями). До кінця грудня поточного року планується отримати техніку та обладнання, а саме: 11 настільних персональних комп’ютерів, ліцензоване програмне забезпечення, 10 флеш пам’яті, 7 офісних компактних багатофункціональних лазерних принтерів, мережеве обладнання (комутатор, що налаштовується (24 порти), мережевий маршрутизатор.

Вже в кінці поточного року повноцінно запрацює сучасний Центр надання адміністративних послуг - місце, де мешканці громади зможуть отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах. Тобто всі адміністративні послуги жителі громади зможуть отримати на місцях у своїх селах. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь