Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн заходи до Дня Збройних Сил України

Дата: 08.12.2020 11:55
Кількість переглядів: 558

З нагоди відзначення 6 грудня 2020 року Дня Збройних Сил України з метою виховання в учнів та учнівської молоді глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції, ушанування традицій боротьби за незалежність, суверенітет, територіальну цілісність України, засвідчення вдячності всім захисникам Української держави в закладах загальної середньої освіти Григорівської сільської ради протягом 1-4 грудня 2020 року в умовах дистанційного навчання пройшли патріотичні заходи та уроки мужності.

В Григорівській ЗОШ І-ІІІ ст. вчителем предмету «Захист України» Шипкою В. Д. в режимі онлайн - конференції був проведений  урок звитяги на тему «Історія українського війська» серед учнів 8-11 класів, спрямований на виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів. Учениця 10 класу Влада Васіна взяла участь у першому етапі обласної заочної вікторини  «Наше військо – наш захист та опора»,  присвяченій  Дню Збройних Сил України.

В Павлівській ЗОШ І-ІІІ ст. класними керівниками Задорожнюк С. І. (5кл.), Кищик Є. О. (6 кл.), Григорович О. О. (4кл.), Покалюк Т. М. (1кл.), Вербінець Л. Г. (2кл.) проведено години спілкування онлайн у формі слайд-шоу "Історія Українського війська", у ході яких учні переглянули історію створення українського війська. Вчитель Герега М. М. для здобувачів освіти 8-11 класів в режимі онлайн  провів урок звитяги «На варті Вітчизни», а учні 5-7 класів під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Шишкевич В. О. прийняли активну участь в онлайн виставці  малюнків «Українська армія». Також у школі була проведена онлайн акція «Лист українському герою – солдату», в якій активно прийняли участь учні 6 класу Свиридовський А. та Герега В. під керівництвом вчителя Горбачик А. Т., а також учні 4 класу Ражабова Х, Шабанова К., Кульмамедов Т. під керівництвом вчителя Григорович О. О. Бібліотекарем школи Гнатовською О. А. до Дня Збройних Сил України підготовлено тематичну виставку творів художньої літератури «Історія української армії».

В Строганівській ЗОШ І-ІІІ ст. для учнів 10 класу вчителем предмету «Захист України» Бондренком М .Д. до Дня Збройних Сил України було проведено онлайн урок мужності, під час якого учні познайомилися з історією встановлення цього свята та особливостями розвитку Української Армії.

В Іванівській ЗОШ І-ІІ ст. Чеботарьовою О. І., класним керівником 9 класу, 2 грудня було проведено урок звитяги «Збройні Сили України: історія створення» у формі онлайн конференції. Вчитель історії Яковлєва О. Г. провела дистанційний урок «Збройні Сили України – Слава, Гордість, Міць!» для учнів 5 та 8 класів. В ході проведених уроків, учні мали можливість подивитися відеоматеріали про історію становлення та розвиток Збройних Сил України та ознайомитися з вражаючими фактами подвигів українських героїв, які захищали свою землю та отримали ордени за мужність. Також на дистанційних уроках прозвучали віршовані привітання для військових у виконанні Грабарчук Аліни, Савченко Олександра та Яковлєвої Ніни.

 

Відзначаючи це свято в закладах освіти, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив честь і свободу рідної землі, хто нині захищає Україну на Сході. Учні усвідомлюють, що захист рідної землі – святий обов’язок кожного громадянина.

Закладами культури громади були проведені онлайн заходи до Дня Збройних Сил України. Працівники сільських Будинків культури Присиваської ТГ щиросердно привітали всіх з Днем ЗСУ святковими концертами:

- Григорівський СБК «Свято доблесті і мужності»:

- Павлівський СБК «Збройні сили – міць і гордість України!»:

Строганівський СБК «Українська армія – це мужність та відвага»:

Іванівський СБК «Зі святом, захисники!»:

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь