Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Гідності та Свободи 2020

Дата: 20.11.2020 15:43
Кількість переглядів: 587

Фото без опису

День Гідності та Свободи – свято присвячене двом революціям, які відбулися в Україні на початку XXI століття й залишили визначальний і незабутній слід в історії. Свято започатковане на честь двох знаменних і доленосних подій, які відбулися в Україні, – Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Затверджене указом президента Україна П.Порошенка "Про День гідності і свободи" у 2014 році, свято відзначається 21 листопада – в річницю початку Євромайдану.

Пам’ятну дату запровадили з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження й донесення до сучасного та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події, які мали місце в Україні на початку XXI століття.

Українці вшановують патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го та в листопаді 2013 - лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору.

День Гідності та Свободи – це не лише про один день, це про зміну свідомості українців, про їхні принципи та прагнення кращого майбутнього. Це є підтвердженням того, що українці вміють об’єднуватися задля обстоювання головних демократичних цінностей.

Від імені сільського голови Григорівської сільської ради Кліщевського С.О., сільських депутатів, членів виконавчого комітету та працівників апарату сільської ради, вітаємо жителів громади та наших захисників зі святом. Бажаємо мирного неба, злагоди у житті та затишку в домівках.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь