Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дистанційна освіта відкриває можливості

Дата: 20.11.2020 13:49
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

Пандемія коронавірусу внесла корективи в життя людей у всьому світі. Зміни відбулися у всіх сферах життя, зокрема і у сфері освіти.

Із введенням карантинних обмежень учні та вчителі сіл нашої громади стикнулися з проблемами стосовно забезпечення повноцінного навчального процесу в умовах карантину, зокрема в дистанційному режимі.

Щоб підтримати учнів та працівників шкіл громади, Григорівська сільська рада підготувала проєкт та подала на участь у конкурсі місцевих ініціатив Проєкту «Місцевий соціально-економічний розвиток», який впроваджується ПРООН  у партнерстві з Херсонською обласною державною адміністрацією, в якому отримала підтримку та можливість реалізації проєкту «Дистанційна освіта відкриває можливості». Основними завданнями проєкту було створення якісного інтернет покриття на території шкіл та забезпечення гаджетами для вільного доступу до освітніх платформ та уроків он-лайн. Загальний бюджет проєкту становить 121 390,00 грн., з них 88 000,00 грн. – кошти ПРООН та 33 390,00 грн. кошти Григорівської сільської ради. За кошти місцевого бюджету було придбано маршрутизатори, мікрофони та веб-камери. Напередодні сільська рада отримала 12 сучасних планшетів Huawei, придбаних за кошти ПРООН.

Від імені Григорівської сільської ради Присиваської ОТГ висловлюємо щиру подяку Програмі розвитку ООН в Україні (ПРООН) за підтримку проектної пропозиції Присиваської ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь