Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 17.11.2020 10:05
Кількість переглядів: 559

Фото без опису

Актуальним питанням сьогодення є безпека дорожнього руху. В умовах стрімкого зростання кількості автомобільного транспорту на дорогах країни та збільшення щільності дорожнього трафіку необхідним є роз’яснення правил дорожнього руху для учнів закладів загальної середньої освіти. З цією метою у загальноосвітніх закладах громади було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

У Павлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів здобувачі освіти 1-4 класів переглянули повчальні мультфільми про правила дорожнього руху та взяли участь у практичному занятті «Дорожні знаки та їх значення». Також для учнів 5-7 класів заступником директора з навчально–виховної роботи, Шишкевич В. О., була організована конкурс-виставка малюнків «Павлівські школярі за безпеку дорожнього руху».

Учні 7 класу під керівництвом вчителя хімії та біології Яцкевич В. О. виготовили інформаційний стенд «Правила дорожнього руху», учні 7-8 класів взяли участь в грі «Вивчай та дотримуйся правил дорожнього руху». В рамках Тижня безпеки дорожнього руху у Павлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено майстер-клас з надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок ДТП для учнів 8 -11 класів під керівництвом медичної сестри Демецької Н. В. Для 1-11 класів був проведений Єдиний урок «Безпека на дорозі – безпека життя»  та організовано тематичну виставку літератури «Твій друг – безпечний рух» шкільним бібліотекарем Гнатовською О. А.

У Строганівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Тиждень безпеки дорожнього руху розпочався з тематичної виставки матеріалів та літератури «Дорожній рух», яка була оформлена в шкільній бібліотеці бібліотекарем Торчило С.І. Для учнів 1 класу Олійник С.В., вчитель початкових класів, організувала перегляд мультфільму «Азбука безпеки на дорозі». Педагог-організатор Кобилинська М. М. провела гру–вікторину «В гостях у Світлофора Моргайка» між командами учнів 3 та 4 класів. Переможцями цікавої гри стали учні 4 класу, які показали найкращі знання Правил дорожнього руху.

Для учнів 5 класу був проведений квест «Безпечна дорога – запорука здоров’я». Учні складали пазли дорожніх знаків, відповідали на питання, розв’язували складні ситуації на дорозі. Вони із захоплення проходили кожну станцію квесту і показали гарні знання правил дорожнього руху. Медична сестра Янченко  В.Л. для учнів 8 класу провела майстер-клас з надання домедичної допомоги  постраждалим внаслідок ДТП.

Протягом тижня у Іванівській ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено цикл заходів, спрямованих на засвоєння правил безпеки дорожнього руху здобувачами освіти. Для  учнів всіх класів були проведені години спілкування «Правила дорожнього руху». Для більш детального знайомства з правилами поведінки на дорозі, учні початкових класів переглянули "Казку про правила дорожнього руху". З метою активізації профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорозі для учнів 5-9 класів було організовано перегляд фільму з обговоренням «Діти і дорога». Медична сестра Ковальчук Н. М.  для учнів 7-9 класів провела урок з надання медичної допомоги постраждалим внаслідок ДТП. Для здобувачів освіти бібліотекарем, Ковальчук Г. І., було організовано перегляд віртуальних книжкових виставок. Також в рамках тижня безпеки дорожнього руху відбувся конкурс малюнків «Безпека на дорозі»,  організований вчителем Яковлєвою О.Г., у якому взяли участь всі здобувачі освіти закладу.

Старшокласники під керівництвом педагога-організатора Олініченко О.В. виготовили пам'ятки з правил дорожнього руху та стенд, переглянули та обговорили відеофільми про правила та типові помилки переходу вулиць.

Протягом тижня безпеки дорожнього руху учні закладів загальної середньої освіти громади засвоїли життєво важливі правила поведінки на дорозі, а головне отримали важливі знання, які у майбутньому допоможуть їм як учасникам дорожнього руху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь