Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Карантин не зупинив роботу закладів культури громади

Дата: 21.10.2020 08:33
Кількість переглядів: 2556

Фото без опису

Відповідно до рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 09 жовтня 2020 року № 58 було вирішено встановити, що проведення масових заходів з нагоди святкування днів міст, селищ, сіл, громад, свят урожаю, свят підприємств, установ та організацій до 25 жовтня 2020 року дозволяється лише за погодженням з ГУ Держпродспоживслужби в області та ДУ "Херсонський обласний лабораторний центр МОЗ України", але карантинні заходи не зупинили роботу закладів культури громади.

В зв’язку з рекомендацією утриматись від проведення масових заходів будинками культури в період з 12.10.20 по 16.10.20 було проведено наступну роботу:

1. В Григорівському сільському Будинку культури проходить косметичний ремонт гурткової кімнати. Працівниками Будинку культури було пошпакльовано та побілено стелю, поклеєні нові шпалери.

14 жовтня до Дня захисника України, Дня козацтва, Дня створення УПА та Покрову Пресвятої Богородиці колективом Будинку культури було записано та опубліковано онлайн привітання на сторінці Будинку культури в соціальній мережі Facebook.

2. На території Павлівського сільського Будинку культури проходило прибирання прилеглої території, систематична обробка приміщення антисептиками, реконструкція кабінок на вибори, робота з документами. До Дня захисника України, Дня козацтва, Дня створення УПА та Покрову Пресвятої Богородиці опубліковано онлайн привітання на сторінці будинку культури в соціальній мережі Facebook.

3. Директор Строганівського Будинку культури займається підбором репертуару до майбутніх свят, веденням документації. Систематично проводиться робота з благоустрою на прилеглій території, санітарна обробка приміщення Будинку культури. Працівники постійно допомагають у благоустрою села старостинському округу. Біля Будинку культури побудували прибудову для господарчого інвентаря, виготовили пристосування для чищення взуття. Директором Будинку культури та організатором культурно-дозвіллєвої діяльності проведена робота по усуненню порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки, згідно припису від Чаплинського районного сектору ДСНС України у Херсонській області, а саме усунення недоліків мережі електроенергії в танцювальній залі.

4. Працівники Іванівського СБК займалися благоустроєм прилеглої території Будинку культури. Провели онлайн концерт до Дня Захисника  України, до Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Після свята фарбували столи, тумбочки в спортивному клубі «Старт». На подвір’ї фарбували перила, двері, лавки та навіси до центральних та бокових дверей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь