Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Молодь змінить Україну

Дата: 20.10.2020 11:50
Кількість переглядів: 2736

Фото без опису

Фонд родини Богдана Гаврилишина продовжує справу великого українця. Програма “Молодь змінить Україну” розширюється, розвивається та надає унікальні освітні можливості для все більшої кількості молоді з усіх регіонів України.

10 жовтня 2020 року закінчився набір на участь у черговій школі «МЗУ». Учасниками могла стати молодь з 9 областей: Львівської, Рівненської, Закарпатської, Хмельницької, Миколаївсьої, Кіровоградсьої, Сумської, Херсонської та Луганської. Зареєструвалися близько 500 учасників, з яких було відібрано 250, в тому числі і дві працівниці Григорівської сільської ради.

Програма має кілька етапів:

I етап (жовтень-листопад 2020)  онлайн-школи локального розвитку для учасників та учасниць з Учасники програми отримують знання у двох спрямуваннях: змінотворчість національного та місцевого рівнів та проєктний менеджмент.

II етап (грудень 2020-лютий 2021) зосереджений на реалізації проєктів місцевого розвитку, які були розроблені учасниками та учасницями з застосуванням знань, отриманих на навчальних модулях. Найуспішніші з них, отримають підтримку у вигляді малих грантів або навчальних поїздок до 1 з 6 країн Європи.

III етап (квітень-червень 2021) навчальні поїздки до країн Європи: Швеції, Швейцарії, Австрії, Великої Британії, Польщі, Німеччини та Норвегії. Автори найбільш успішних проєктів матимуть можливість отримати малий грант для реалізації своєї ідеї або взяти участь у навчальній поїздці до однієї з країн, що відповідають критеріям, напрацьованими Богданом Гаврилишиним.

Результати усіх трьох етапів представляються на щорічній конференції для учасників MZU Annual Meeting.

Лише за останні 2 роки Фонд родини Богдана Гаврилишина надав можливість навчальної поїздки до однієї з 6 країн Європи 86 учасникам та учасницям МЗУ. Малі гранти отримали 26 проєктів.

19 жовтня відбувся урочистий старт Програми. Спікерами і головними мотиваторами були Христина Гаврилишин-Батрух, президентка Фонду родини Богдана Гаврилишина, Патриція Шморгун Гаврилишин, співзасновниця Фонду родини Богдана Гаврилишина, Марина Попатенко, Заступник Міністра молоді та спорту України, Олена Бекреньова, голова Фонду родини Богдана Гаврилишина, Уляна Супрун, реформаторка та громадська діячка, виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України (2016-2019), голова аналітичного центру NGO Arc.UA, Валерій Пекар, український підприємець і громадський діяч. Викладач Києво-Могилянської і Львівської бізнес-шкіл та Української академії лідерства. Також молоді люди мали змогу познайомитися зі своїми локальними координаторами проекту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь