Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Молодь Присивашшя за демократію!

Дата: 14.10.2020 10:25
Кількість переглядів: 3317

Фото без опису

Раді повідомити, що Присиваська ОТГ стала партнером Міністерства молоді та спорту України й Ради Європи в рамках проєкту «Молодь за демократію в Україні» у межах Плану дій Ради Європи для України 2018-2021 роки. Проектна заявка, написана ще в серпні, стала однією з 10 переможних серед учасників з дев’яти областей України. 

МОЛОДІ ЛЮДИ, ПОВНОЦІННІ ГРОМАДЯНИ є головним компонентом програми "Молодь за демократію в Україні". Це пілотний проєкт для підтримки органів місцевого самоврядування України з метою впровадження інноваційної молодіжної політики та програм підвищення участі й громадянської активності молоді.

Програма передбачає різноманітні заходи підтримки, такі як навчання в Інтернеті, заходи для розвитку потенціалу, консультації та наставництво, налагодження зв’язків та збори учасників, присвячені оцінюванню. Реалізація проекту відбуватиметься з вересня 2020 року по листопад 2021 року і складатиметься з кількох етапів: створення команд, дослідження проблем, пов'язаних з недостатньою громадською активністю молоді, заходів з розвитку потенціалу для місцевих команд з 10 громад та об'єднаних територіальних громад (проводитимуться у двох областях України), реалізація місцевих проектів, збори всіх учасників, присвячені оцінюванню й закріпленню результатів проєкту, із зосередженням на здобутому досвіді та критичному аналізі роботи, виконаної на попередніх етапах.

Отож, якщо вам від 14 до 35 років, ви готові змінювати громаду і у вас є готові ідеї, долучайтеся до проєкту та співпраці. Буде цікаво та корисно!

 

https://www.youtube.com/watch?v=_FsVDyldwuY&feature=youtu.be відео запуску проекту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь